Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Νιώπας: «Στο χωριό μας λένε... της κοντής της... της φταίνε οι τρίχες»

Απάντηση του Γιάννη Νιώπα στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που υποστήριξε ότι υπήρξαν προπηλακισμοί από μπράβους. Οι... ομορφιές συνεχίζονται στη Football League. Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για στημένα ματς και για ομάδες, οι οποίες φέτος δέχονται πολλά γκολ για να κερδίζουν οι παράγοντες, υπήρξε απάντηση από τον Γιάννη Νιώπα. «Της κοντής... της φταίνε οι τρίχες», δήλωσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας της βόρειας Πιερίας στο Metropolis 95,5, ενώ έκανε λόγο για προπηλακισμούς στα αποδυτήρια από μπράβους.

Αναλυτικά ο Νιώπας ανέφερε:

Για τις δηλώσεις Καλαϊτζίδη σχετικά με ομάδες που δέχονται τέσσερα και πέντε γκολ και αν αναφέρεται στις ήττες του Αιγινιακού από Άρη, ΟΦΗ:

«Έτσι λέει... Μπορείτε να ρωτήσετε τον κύριο Καλαϊτζίδη, μην ρωτάτε εμένα. Ας τον ρωτήσει και ο αθλητικός εισαγγελέας. Γιατί γίνονται αυτές οι δηλώσεις αφού έχει χάσει ο κύριος Καλαϊτζίδης, έχει μαλώσει με όλη την εξέδρα... Δεν θέλω να σχολιάσω τα λόγια του. Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο...

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Και μετά τις Σέρρες τα ίδια έλεγε. Όποτε φέρνει άσχημα αποτελέσματα τα ίδια λέει. Χθες μάλωνε με όλη την κερκίδα, το έδειξε και η τηλεόραση. Ο κύριος Νικολαΐδης τα είπε σωστά. Όσα δεν φτάνει η αλεπού... Μιλά για την απόδοση του διαιτητή, μου έλεγε πράγματα για τον διαιτητή στο ματς. Εγώ δεν είμαι πλέον στην κεφαλή του Αιγινιακού, έχει αλλάξει χέρια, αλλά επειδή είμαι χρόνια σε αυτή την ομάδα και θα είμαι πάντα κοντά όσο μπορώ, τι να πω...».

Σε εσάς τι έλεγε για τους διαιτητές;

«Στο χωριό μας λένε... της κοντής της... της φταίνει οι τρίχες. Τι να πω άλλο. Έλεγε ότι κάποιος έπρεπε να φάει κόκκινη κάρτα στον Αιγινιακό, ότι η φάση που γίνεται το δεύτερο γκολ είναι φάουλ. Όλοι το είδαν στην τηλεόραση. Αν εγώ έχω μια ομάδα με 300 χιλιάδες ευρώ μπάτζετ και οι άλλοι έχουν με 3 εκατ. και δεν μπορούν να να μας κερδίσουν στο Αιγίνιο, ξεκινούν και κάνουν δηλώσεις εν θερμώ χωρίς να σκεφτόμαστε τι λέμε.

Κύριε Καλαϊτζίδη... Αυτά που λέει σκέφτηκε πριν τα πει; Δεν μπορώ να καταλάβω. Εν θερμώ όταν χάνουμε όλοι λέμε μία κουβέντα παραπάνω. Όλοι μπορούν να χάσουν και όλοι μπορούν να κερδίσουν. Ο ΠΑΟΚ έφερε 2-2 στη Νέα Σμύρνη. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Πέρυσι ο Αιγινιακός έφαγε έξι γκολ στα Τρίκαλα».

Σε αναφορά δημοσιογράφου για τα φετινά ματς που έχουν μπει πολλά γκολ (Άρης - Αιγινιακός 5-0, ΟΦΗ - Αιγινιακός 6-0, Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 4-1) ο Νιώπας είπε:

«Έχετε επιλεκτική μνήμη. Ξεχνάτε ότι και χθες μπήκαν κάπου 4 γκολ (εννοώντας το ματς Δόξα Δράμας - Εργοτέλης). Φωτογραφίζετε τον Αιγινιακό. Ήσασταν στο γήπεδο; Θεωρείτε ότι αυτή η συμπεριφορά του κυρίου Καλαϊτζίδη ήταν πρέπουσα; Ότι δεχτήκαμε προπηλακισμούς από μπράβους στα αποδυτήρια είναι πρέπον; Ξέρετε πώς ταξίδεψε ο Αιγινιακός στο Ηράκλειο; Οι μισοί στο κατάστρωμα αυθημερόν.

Ο ΟΦΗ πάλι έξι δεν έριξε; Τα τέσσερα τα ακύρωσαν. Απαγορεύεται ο Αιγινιακός να χάσει; Και πέρυσι χάσαμε ματς με πολλά γκολ, τι πάει να πει αυτό; Είδατε καμία φιλοξενία άσχημη; Όλη την ώρα προσπαθούσα να κατευνάσω τα πνεύματα και να γίνω πυροσβέστης. Μπήκα ανάμεσα στους φιλάθλους που τους έβριζε ασύστολα ο κύριος Καλαϊτζίδης.

Καλώς να πάει οπουδήποτε να καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει. Επτά χρόνια σε αυτό τον χώρο δεν ακούστηκε ποτέ το όνομα του Αιγινιακού. Τώρα ξαφνικά που έχασε η Καλαμαριά ακούστηκε το όνομα του Αιγινιακού; Θεωρώ ότι είναι κρίμα αντί να ψάχνουμε εκεί που φταίει κάτι, να ψάχνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μια μικρή ομάδα κέρδισε μία μεγάλη όπως είναι η Καλαμαριά. Τυχαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε;».
ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου