Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ: Όμορφη διασκεδαστική βραδιά στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου στο ΘΕΑΜΑ!

Μια όμορφη, ζεστή και διασκεδαστική βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι παραυρέθηκαν στον ετήσιο χορό του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης στο ΘΕΑΜΑ το βράδυ του Σαββάτου (25/11).

Τα μέλη και οι φίλοι του HURON BOXING CLUB, χάρηκαν την όμορφη εκδήλωση, η οποία τους πρόσφερε στιγμές χαλάρωσης αλλά και ενημέρωσης, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου και ο υπεύθυνος της σχολής Κώστας Χούρον, έδωσαν το στίγμα των εξελίξεων, όσον αφορά το παρόν αλλά και το κοντινό μέλλον αυτών που άμεσα θα ακολουθήσουν.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η γραμματέας  Κατερίνα Ανθοπούλου και ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Μπάμπης Πεΐδης.

Το HURON BOXING CLUB, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας και ιδιαίτερα αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση στο μουσικοχορευτικό κέντρο ΘΕΑΜΑ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς της εκδήλωσης:
CALDERA, FREUD, Οπτικά ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΛ., ΜANOLAS Exclusive, SAMARAS SPORT, VERO BY ASLANI, STALIKAS JEWELLERY, ART FLOWERS, ΣΠΙΤΙΚΟ, LUIS LAUREN CHOKOLATES, JAZZ, MICHEL COFFEE, OLYMPUS SPORT, ART DE BEAUTE, ΒΙSΤΡΟ 49.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου