Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΙΕΡΙΑΣ: Τρόμος στην ΑΧΝΟΦΕΓΓΙΑ! Αγέλη σκύλων κατασπάραξε ζωντανό γαϊδουράκι!! (προσοχή σκληρές φωτο) βίντεο)

Ένα τρομακτικό και απίστευτο σε θηριωδία γεγονός έλαβε χώρα στο Ν. Κεραμίδι και συγκεκριμένα στον χώρο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του τοπικού Εθνικού. Αγέλη σκύλων σκότωσε και κατασπάραξε γαϊδουράκι, το οποίο βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του κέντρου ΑΧΝΟΦΕΓΓΙΑ που εδώ και χρόνια δε λειτουργεί και απο πληροφορίες που έχουμε περισυλλέξει, ο ιδιοκτήτης του πολλές φορές έκανε βόλτες με ένα μικρό κάρο που είχε, τα παιδιά της περιοχής.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες με το άτυχο ζώο, πρόκειται για σαρκοφάγα σκυλιά τα οποία αφού μπορούν να διαμελίσουν ένα γαϊδουράκι, θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερα ζημία σε ένα μοναχικό παιδί, μια γυναίκα, ή και έναν άντρα που θα έπαιρνε το ρίσκο να περπατήσει ανάμεσα στα δέντρα.


Πληροφορίες του Pieriasport αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικότερα αυτοί που έχουν παιδιά στα γύρω σπίτια αλλά και στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, έχουν  μαζέψει υπογραφές παλαιότερα για τις επιθέσεις σκύλων στο συγκεκριμένο μέρος, τις κατέθεσαν στον δήμο με την αίτηση τους να πρωτοκολλείται παίρνοντας επίσημα αριθμό πρωτοκόλλου αλλά τελικά όλα έπεσαν στο κενό.

"Αυτή τη φορά ήταν το γαϊδουράκι. 'Ερχονται αμολάνε τα σκυλιά τους εδώ και φεύγουν με ήσυχο το κεφάλι και τη συνείδηση τους. Εμείς όμως ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εδώ..." λένε τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της περιοχής.
"Αλίμονο σε όσους συντηρούν αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση άν την επόμενη φορά είναι άνθρωπος και ειδικότερα κάποιο απο τα παιδιά μας!"

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΚΟΠΑΔΙ ΛΥΚΩΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΥΠΗΘΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή