Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Α.Ο.Κ Αιγινιακός: Ανίκανος ο διαιτητής Μποϊτσης δεν σέβεται την ιστορία μας!

Ανακοίνωση
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρώτο διαιτητή του αγώνα κ. Ταρενίδη Κ. και να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για τον δεύτερο διαιτητή κ. Μποϊτση, ο οποίος για δεύτερη φορά φέτος ήταν προκλητικά κακός και έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του αγώνα.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε και να αποδεχτούμε την ανικανότητα του συγκεκριμένου διαιτητή, ο οποίος δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια σφυρίζει και δεν σέβεται το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας.
Σε καμιά περίπτωση με αυτήν ανακοίνωση δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την ήττα από την ομάδα της ΑΓΕΠ και ούτε να μειώσουμε την αξία της νίκης τους, αλλά θεωρούμε ότι ο ρόλος του διαιτητή πρέπει να είναι αμερόληπτος και να περνάει απαρατήρητος σε ένα παιχνίδι και όχι να γίνεται ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού παίρνοντας επάνω του πολλά κρίσιμα σφυρίγματα.

Η προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για να μπορούμε να κρατάμε το μπάσκετ της περιοχής μας σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε έτσι από διαιτητές οι οποίοι δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας και την προσπάθεια που κάνουμε για να υπάρχει το μπάσκετ στον τόπο μας.
Ζητάμε και επίσημα την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου και να φροντίσουν οι αρμόδιοι να προφυλάξουν τις υπόλοιπες ομάδες από τα σφυρίγματα του. Σεβόμαστε και προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία παρά μόνο με την ομάδα μας, αλλά τέτοιες κακές διαιτησίες κάνουν κακό στον χώρο του μπάσκετ. Επίσης θεωρούμε ότι σε τοπικά ντέρμπυ θα πρέπει και οι δύο διαιτητές να είναι έμπειροι για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε μια τέτοια ανακοίνωση, αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τον χώρο μας και την ομάδα μας από την ανικανότητα κάποιων (κ. Μποϊτσης) οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός αγώνα. Θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής πρέπει να αξιολογηθεί εκ νέου και να μην ξανασφυρίξει σε ανδρικό επίπεδο.
 Δεν ζητάμε κάτι περισσότερο από την ίση αντιμετώπιση της ομάδας μας σε όλους του αγώνες. Θεωρούμε πως  για να υπάρχει καλό και αξιόπιστο πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρχουν και καλές διαιτησίες. Καλό είναι διαιτητές οι οποίοι κρίνονται ακατάλληλοι με τα σφυρίγματα τους να απομακρύνονται από τον χώρο.
Το μόνο που θέλουμε να καταφέρουμε με την παραπάνω ανακοίνωση είναι να προστατέψουμε την ομάδα μας.
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ Αιγινιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου