Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Οι Πακιστανοί έκαναν το λάθος να την πέσουν στην πορεία των Παοκτζήδων γιατί τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες! Ακόμα τρέχουν (βίντεο)

Ένταση υπήρξε σήμερα στην Ομόνοια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών που πραγματοποιούσαν πορεία. Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με Πακιστανούς που πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας και αυτό διότι οι τελευταίοι θεώρησαν πως οι οπαδοί του Δικεφάλου ήταν χρυσαυγίτες γιατί φορούσαν μαύρα ρούχα.

Η πορεία του ΠΑΟΚ (περίπου 200 άτομα), συναντήθηκε την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με αυτήν που είχαν οι περίπου 800 Πακιστανοί, με αποτέλεσμα την ώρα που προσπερνούσε η μια πορεία την άλλη, να γίνουν επεισόδια.

Και αυτό διότι όπως σημειώσαμε παραπάνω, κάποιοι Πακιστανοί επιτέθηκαν στους είκοσι-τριάντα τελευταίους οπαδούς του ΠΑΟΚ, γιατί τους πέρασαν για χρυσαυγίτες.

Η παραπάνω κίνηση έφερε μεγάλη αντίδραση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έτρεψαν σε φυγή τους Πακιστανούς, οι οποίοι και γλίτωσαν από τα χειρότερα, με την παρέμβαση της αστυνομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου