Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''

Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' διοργανώνει εκδήλωση ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ και προσκαλεί τα μέλη του καθώς και όλους τους φίλους του, στο ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν όλων των Σαρακατσαναίων που πολέμησαν και χάθηκαν κατα το έπος του 40.
Η έκφραση ευγνωμοσύνης σε αυτούς τους ανθρώπους είναι η μόνη αρετή που χρειάζεται λόγια. Είναι η ελάχιστη εκφραση ευγνωμοσύνης απο εμάς τους νεώτερους σε εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που αγωνίστηκαν στα χιονισμένα βουνά της Βορείου Ηπείρου προκειμένου εμείς να είμαστε ελεύθερη και περήφανοι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας και στον ομόνυμο ιερό ναό μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.

Η παρουσία όλων αποτελεί τιμή και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους ανθρώπους που δώσανε την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδος μας. Κατα την διάρκεια της εκδήλωσεις θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα αναγνωσθούν τα ονόματα όσων πολέμισαν και χάθηκαν στα  βουνά της βορείου Ηπείρου.  Στη συνέχεια θα δοθεί παράθεση καφέ.
Η παρουσία σας είναι τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου