Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τέλος ο Γιάννης Νιώπας-Άλλαξε χέρια ο Αιγινιακός!

Αλλαγή σελίδας στον Αιγινιακό με τον Γιάννη Νιώπα να μεταβιβάζει τις μετοχές του στους Ελληνογερμανούς επενδυτές. Το deal ολοκληρώθηκε στον Αιγινιακό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας άλλαξε την Παρασκευή (24/11) σελίδα, καθώς οριστικοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Γιάννη Νιώπα στους Ελληνογερμανούς επιχειρηματίες.
Το FL News είχε αποκαλύψει ότι υπεγράφη προσύμφωνο στις 15 Νοεμβρίου και την Παρασκευή (24/11) η συμφωνία οριστικοποιήθηκε.

Ο ένας εκ των τριών επενδυτών, Βασίλης Ζήρνας υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και σημείωσε στο FL News: «Το θέμα τελείωσε θετικά. Όλα πήγαν κατ' ευχήν και ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει για τον Αιγινιακό. Τοι κεφάλι κάτω και δουλειά».

Δεν θέλησε, πάντως, να κατονομάσει τους άλλους δύο Ελληνογερμανούς επιχειρηματίες και τόνισε: «Θα τα μάθετε όλα όταν οριστικοποιηθεί το νέο ΔΣ.
Εννοείται ότι τα παιδιά στην ομάδα θα συνεχίσουν, όπως και ο κύριος Καρανικόλας», ενώ σε ερώτηση αν θα παραμείνει ο Νιώπας, έστω έχοντας συμβουλευτικό ρόλο, είπε: «Αιγινιακός χωρίς Νιώπα δεν υπάρχει. Αυτός τον έχει δημιουργήσει. Στο ΔΣ δεν θα είναι, αλλά σίγουρα θα τον συμβουλευόμαστε και θα τον ακούμε».
Πηγή: FL News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου