Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Με τον κόσμο της και πάλι στο πλευρό της η Καρίτσα στο Κιλκίς με τον Κιλκισιακό!

Στο Κιλκίς δοκιμάζεται η ΑΕ Καρίτσας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Κιλκισιακό σε ένα παιχνίδι "φωτιά" για την συνέχεια του Μαραθωνίου της Γ' Εθνικής. Η ΑΕ Καρίτσας όλες αυτές τις μέρες, μιας και την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό, έκανε μίνι προετοιμασία και ο προπονητής της Μιχάλης Ζιώγας δούλεψε σκληρά με τους παίκτες διορθώνοντας πολλά σημεία που είχαν εντοπισθεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στο στρατόπεδό της επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την Κυριακάτικη έξοδο στο κιλκίς.

Κρίσιμο παιχνίδι, όμως σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει οι παίκτες να "αγχωθούν" αφου οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται για την νίκη περισσότερο λόγω έδρας και εκεί θα πρέπει να "κτυπήσει" η ομάδα της Καρίτσας και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την δώσει μια νέα δυναμική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Λυμπούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ  Τασόπουλο, Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Για μια ακόμη αγωνιστική την ΑΕΚ θα συνοδέψουν αρκετοί φίλαθλοι που φέτος είναι κοντά στην ομάδα και την συμπαραστέκονται στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της Γ' Εθνικής. 
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου