Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Βλέπει Πιερικό σήμερα στην Αριδαία ο Λεωνίδας Μπίλης

Δεν «ζαλίζεται» στα ψηλά το Παλαιοχώρι. «Μαγνήτης» ο ΣιμόνιΔεν «ζαλίζεται» στα ψηλά το Παλαιοχώρι, κατασκοπεία Πιερικού από Μπίλη, «μαγνήτης» ο Σιμόνι Η... αποκάλυψη του Παλαιοχωρίου, Αλμπέρτο Σιμόνι, μαγνητίζει τα βλέμματα και αποτελεί ήδη πόλο έλξης, βάσει ηλικίας, εμφανίσεων και παραγωγικότητας.

Δεν αφήνει στιγμή από τα… μάτια του το «ρετιρέ» ο Άρης Παλαιοχωρίου (βέβαια χρωστά ρεπό και ο Ηρακλής καραδοκεί δυο πόντους πίσω), που μετά το θρίαμβο με τον Αλμωπό Αριδαίας και τη ματαίωση του ματς με τον Ηρακλή (αντί για αύριο, πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής η 3/1), στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό την Κυριακή.

Ο Λεωνίδας Μπίλης, που για δεύτερο σερί ματς αντιμετωπίζει μια πρώην ομάδα του, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ μάλλον θα «κατασκοπεύσει» αύριο τους Κατερινιώτες με την Αριδαία.
Τέλος, τραβά τα βλέμματα ο πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων», ο νεαρός Αλμπέρτο Σιμόνι, που ήρθε το καλοκαίρι  από την Καλλικράτεια (αντίπαλος στο τοπικό Χαλκιδικής), πέτυχε 6 γκολ και ήδη βρίσκεται στο… μπλοκάκι ομάδων από υψηλότερες κατηγορίες, με φόντο είτε το καλοκαίρι, είτε και τον Γενάρη (συνάρτηση ομάδας, κατηγορίας, ανταλλαγμάτων, επιθυμίας παίκτη και προοπτικής συμμετοχής).
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου