Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Περάματος – ΝΕΦΕΛΕΣ Κατερίνης 7-0 Το πλαστικό γήπεδο επηρέασε αρνητικά τις Κατερινιώτισσες!

ΝΕΦΕΛΕΣ: «Βαριά» ήττα υπό το «βάρος» αλλεπάλληλων τραυματισμών
Β’ΕΘΝΙΚΗ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (3η Αγωνιστική)
Επίδειξη ισχύος έκανε η Προοδευτική Περάματος, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενη ομάδα αποδεκατίστηκε από τον έναν μετά τον άλλο τραυματισμό βασικών παικτριών, στον εντός έδρας αγώνα της με τις Νεφέλες Κατερίνης  που διεξήχθη στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Ηπείρου γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» της πόλης των Ιωαννίνων, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας Γυναικών.

Πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας οι Νεφέλες εμφανίστηκαν στο γήπεδο με προβλήματα στην κατάσταση υγείας δύο βασικών ποδοσφαιριστριών, αλλά και ο μέτριος έως κακός  αγωνιστικός χώρος με τον πλαστικό χλοοτάπητα δημιούργησαν «θέματα» συνοχής στο ξεκίνημα, κάτι που οφείλεται και στην έλλειψη προετοιμασίας την τελευταία εβδομάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την Πιερία.

Το συγκρότημα του Νίκου Κύργιου και φαβορί πλέον του ομίλου, ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, χάρη στα τέρματα της Ράπτη στο 10ο (1-0), και της Λισγάρα στο 25ο λεπτό (2-0). Στο δεύτερο ημίχρονο με τους απανωτούς τραυματισμούς αποδεκατίστηκε η αμυντική λειτουργία της Κατερινιώτικης ομάδας, και έτσι όπως ήταν αναμενόμενο οι Νεφέλες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Αντίθετα, η Προοδευτική συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και πέτυχε άλλα πέντε τέρματα με την Ράπτη στο 48΄(3-0), την Πελεκούδα στο 58΄(4-0), την Τσιούρη στο 70΄(5-0),  την Λισγάρα στο 71΄(6-0), και την Λισγάρα στο 80ο λεπτό.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Κωστούλα και των βοηθών του κα. Γκόκα και κ. Γεωργούλα.
Πριν από την χθεσινή αναμέτρηση της Προοδευτικής με τις Νεφέλες, οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας εξαιτίας της κακοκαιρίας!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Νίκος Κύργιος): Οικονομίδου, Σαμουηλίδου 73΄ Βάτσιου), Αρσένη, Υφαντή, Ντόκου (61΄ Γρίβα), Πελεκούδα (75΄ Ντόβα), Μήτα, Σκούρου, Τσιούρη (73΄Νικολάου), Ράπτη, Λισγάρα

ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Βαγγέλης Μύθυμης): Παραστρατίδου, Παπάζογλου, Μιχαηλίδου Μ-Α, Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Π (λ.τρ. 60΄ Κοκκινίδου) (75΄Βογιατζή), Κουκουστρίκα, Τριγωντζή, Μιχαηλίδου Π, Κόλτση, Ναβροζίδου (62΄λ.τρ. Παπακώστα), Καραγιαννίδου (λ.τρ. 13΄Χατζηδάκη)
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου