Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Προελαύνουν τα νέα παιδιά του Αποστόλη Στύλου! Νίκη στη Δόξα και 2 βαθμούς απο την κορυφή!

Επιστροφή στις νίκες για την Ελπίδα Σκουτάρεως η οποία πήρε μία καθαρή και δίκαιη νίκη με 0-2 στην Κομοτηνή κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών και παίρνει και πάλι τα πάνω της τόσο στην βαθμολογία, όσο και στην ψυχολογία.

Με τον Απόστολο Στύλο να κάνει και πάλι αλλαγές στον αρχικό σχήμα, οι νεαροί Σερραίοι ήταν αυτοί που έφεραν το… τρίποντο, καθώς τα γκολ του Γιώργου Παβασιλείου στο 74΄ και Γιώργου Ζιγκερίδη λίγο πριν το φινάλε ήταν αυτά που έφεραν στην ομάδα το διπλό και την ευκαιρία να πάει πιο ήρεμη στην διακοπή του πρωταθλήματος, να ανασυντάξει δυνάμεις και να ξεκινήσει και πάλι την επίθεση.
Μάλιστα η Ελπίς είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Παπαβασιλείου στο 22΄, ενώ όποτε χρειάστηκε και ο Καστανιώτης έδειξε τα αντανακλαστικά του κρατώντας το μηδέν.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2΄ Σουτ του Παπαβασιλείου καταλήγει άουτ.
5′ Εκτέλεση κόρνερ του Τρίχα, ο Δραγανίδης δεν βρίσκει στόχο, η μπάλα άουτ.
15΄ Δυνατό σουτ του Μουσικάκη, η μπάλα άουτ.
22΄ ΔΟΚΑΡΙ! «Κεραυνός» από τον Γιώργο Παπαβασιλείου, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
42΄ Καλό σουτ του Ζήνωνος, δεν ανησυχεί ο Καστανιώτης.
45΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρίχα, στην προσπάθεια να διώξουν οι αμυνόμενοι, η μπάλα έφτασε στον Βάσκο που έκανε το φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Καστανιώτη.

69΄ Παραλίγο αυτογκόλ για το Σκούταρι. Μετά από σέντρα του Μόσχου ο Κωφοκώτσιος έδιωξε με τακουνάκι σε κόρνερ, με την μπάλα να περνά σύριζα από το δοκάρι.
74΄ ΓΚΟΛ! 0-1! Η Ελπίς ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Παπαβασιλείου μετά από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά.

89΄ ΓΚΟΛ! 0-2! Ο Ζιγκερίδης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και «κλειδώνει» τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργιτσόπουλος-Ραβίκαλης-Οικονομίδης(Δράμας)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος(17΄ λ.τ Πατούλιας), Γιόλδασης, Τρίχας, Ζήνωνος, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.
ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκώτσιος, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Στεφανίδης Δ., Νικολίτσας, Γεράκης, Καπετάνος, Παπαβασιλείου.
Πηγή: sportsaddict

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου