Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Στο Ά ΔΑΚ με Τρίκαλα Ημαθίας ο Πιερικός-Στο Κιλκίς με Κιλκισιακό η Καρίτσα

Γιώργος Ποτουρίδης, Δημήτρης Ρίζος και Γιώργος Τερζής επιστρέφουν στην Κατερίνη, πατώντας στο Α΄ΔΑΚ για το παιχνίδι της Ημαθιώτικης ομάδας τους, απέναντι στον Πιερικό (3 μ.μ.). Οι Κατερινιώτες έχοντας δυο συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό τους, δείχνουν πως βρίσκουν τον καλό εαυτό τους και έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, με τον Μ. Αλεξάνδρο Τρικάλων όμως να μην αποτελεί εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα της Κατηγορίας.

Η ΑΕ Καρίτσας πραγματοποίησε το ρεπό της και θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για να αγωνιστεί απέναντι στον ιστορικό Κιλκισιακό που δεν είναι και στα καλύτερα του, αποτελεί όμως έναν ακόμη αντίπαλο αυτής της κατηγορίας, που άν δεν σεβαστείς αγωνιστικά και δεν είσαι σε καλή ημέρα, μπορεί εύκολα να σε πληγώσει.

Στα υπόλοιπα ματς, έχουμε ντέρμπι κορυφής  ανάμεσα στον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου (7-1-2) και τον Αλμωπό Αριδαίας (5-5-0), που παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Καμπανιακό και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Ταλιχμανίδη οι φιλοξενούμενοι, μετά την παραίτηση του Ζίφκα.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ 15.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άρης Παλαιοχωρίου-Αλμωπός Αριδαίας
ΑΕΠ Ηρακλής-Καμπανιακός
Πιερικός-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας
Λαγκαδάς-Νάουσα
Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Μακεδονικός
Κιλκισιακός-ΑΕ Καρίτσας
Εδεσσαϊκός-ΑΟ Καρδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου