Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου 2-1 Πρώτο τρίποντο και με ανατροπή!

Τρίποντο με... νέο αέρα!

 Ο Αιγινιακός νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Πόντου και κατέκτησε το πρώτο του τρίποντο, υποχρεώνοντας τους Πόντιους στην πρώτη τους ήττα. Με την αλλαγή της ιδιοκτησίας ήρθε και η κατάκτηση του πρώτου τριπόντου στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αιγινιακού και μάλιστα με ανατροπή. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Κυβελίδη στο 21’, κατάφερε να επικρατήσει χάρη στα τέρματα των Γκατσολάρι (29’) και Σοφιάνη (76’). Ο Απόλλων Πόντου γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Football League, έπειτα από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πιο δυνατά μπήκε στο πρώτο 15άλεπτο ο Αιγινιακός, με τον Απόλλωνα Πόντου ωστόσο να ισορροπεί το παιχνίδι και να… σπάει πρώτος το ρόδι με το σουτ του Κυβελίδη στο 21’.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με το πλασέ του Γκατσολάρι. Μάλιστα, είχαν την εδαφική υπεροχή μετά το 1-1 και απείλησαν με τους Λιόλιο (32’), Παπαδόπουλο (35’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, φάσεις δεν έγιναν μέχρι το 75’.  Έπρεπε να έρθει το 76’, όταν ο Ζούρκος έκλεψε τη μπάλα από τον Γεωργιάδη και ο Σοφιάνης με πλασέ έδωσε το προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν, έχασαν ευκαιρίες με τους Χασομέρη (83’), Τσολακίδη (84’), Κυβελίδη (85’, 94’), Φάμπιο (91’).

Στο 90’ αποβλήθηκαν από τον πάγκο για διαμαρτυρίες οι Καλαϊτζίδης και Γεωργιάδης.

Πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο και πρώτη νίκη για την ομάδα της βόρειας Πιερίας που έβγαλε πάθος στο παιχνίδι της και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ απέναντι σε έναν αντίπαλο που λέει ότι πάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Στεφανής (Καρδίτσας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος (82’ Ντόγος), Τσολακίδης (90’ Καρακώστας), Παπαδόπουλος (64΄ Δωματάς), Σοφιάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντουλού, Καλαϊτζίδης (81’ Καλογέρης), Καπίας, Κυβελίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς, Ντούνγκα (64’ Φάμπιο).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου