Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη-Άρης Κοκκινοπλιτών 2-1 Είχε κέφια ο Καραμανώλας!

Με δυο γκολ που πέτυχε ο Κωνσταντίνος Καραμανώλας, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Πιερικός Αστέρας του Κ. Αγιάννη κατάφερε να πάρει σημαντικό για τη συνέχεια τρίποντο και να πανηγυρίσει μια σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32΄με τον νεαρό επιθετικό τους μέσο παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, για να δεχθούν την ισοφάριση απο τον Άρη στο 67΄, με τέρμα που πέτυχε ο Αλέξανδρος Κλιάνης.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Καραμανώλας στο 83΄ σκοράροντας σε ένα λεπτό που δεν άφησε μεγάλα περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και χαρίζοντας στον Πιερικό Αστέρα μια υπερπολύτιμη νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Δημητριάδη και Πατρή Αικατερίνη (Pieriasport: Χρόνια πολλά!)

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη (Γιώργος Μαρένας): Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Παυλίδης, Τζιάμας, Λαζίδης (56΄Χρηστίδης), Μυρωτής, Μπαράς, Χρυσόπουλος, Δημόπουλος (78΄ Χαρεϊσβίλι), Καραμανώλας Κ., Λαράκου

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Ίτσιος, Κυλώνης, Φακίτσας (75΄Μπασμπανάς), Λάλλας, Βελώνης, Τσιμήτρης, Κλιάνης, Σκέντος, Ηλιάδης (46΄Μιχαλίτσιος), Ταβουκτσής (80΄Σταματέλος), Κατσαμάγκας (46΄NDIATE).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου