Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΑΕ Περίστασης-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2-1 Στο 89΄ο Κατσάρας το γκολ της νίκης!

Ένα πρώτο ημίχρονο με την Περίσταση να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι που γνωρίζει. Χάθηκαν ευκαιρίες με τον Χαρτοματζίδη, Νικολαΐδη και με το Κατσάρα λίγο πριν σφυρίξει τη λήξη ο ρέφερι έχασε τετ α τετ και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να στείλει τις ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο.
Καλός ο Τζιμόπουλος που έκανε επεμβάσεις. Στο 30' ο Σκούρτης έβαλε μπροστά στο σκορ το Κεραμίδι με σουτ μέσα στην περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Περίσταση να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων να γυρίζει σωστά τη μπάλα και να δημιουργεί ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε στο 62' μετά από    σέντρα του Κουσουρή πετάχτηκε πολύ όμορφα ο Γεροντίδης Κ. που μπήκε ως αλλαγή και έκανε το 1 - 1.

Η νίκη της Περίστασης ήρθε στο 89' μετά απο σέντρα του Γεροντίδη πετάχτηκε πιο ψηλά ο Κατσάρας και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 - 1.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Νίκολιτς και Τσικλητάρη.

ΡΟΥΝΤΟΣ SHKURTI ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΓΟΥΛΙΟΣ
ΑΕ Περίστασης (Σωτήρης Ζιώγας): Τζιμόπουλος, Τσιτλακίδης, Μαχαιρίδης (59΄Γεροντίδης Κ.), Αγγελάτος, Παπαδόπουλος, Καταχιώτης, Ναρίνογλου (81΄Σοφιανίδης), Χαρτοματζίδης (90΄Πάγια), Κατσάρας (90΄Γεροντίδης Π.), Νικολαΐδης, Κουσουρής

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Πέτρος Κιάφας): Καλαϊτζίδης, Τσιγκαρόπουλος (67΄Καλαϊτζίδης), Σταλίκας, Νύσου, Χαλκίδης, Καργιώτης, Ρούντος (81΄Αγγέλης), Σκούρτι, Κωστόπουλος (67΄Παρδάλης), Μητράκας, Γουλιός.
Απο ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου