Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 1-0 Το πάλεψε ο Πιερικός στην Αριδαία!

Καλύτερος ο Αλμωπός νίκησε δίκαια τον Πιερικό με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με ελάχιστες φάσεις και αυτές από τον Αλμωπό. Στο 2΄ όταν φάουλ του Χαρίση πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 24΄σουτ του γ. Ελευθεριάδη  που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πιερικού. Στο 40΄ο διαιτητής κλείνει τα μάτια και δεν δίνει πέναλτι όταν σε διαδοχικά σουτ παικτών του Αλμωπού η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυνομένων.

Το β΄μέρος είχε περισσότερες φάσεις. Στο 50΄κόρνερ του Αλμωπού διώχνει τελευταία στιγμή ο Παπατολίκας. ΣΤΟ 60΄σέντρα του Κατσιαμήτα, η μπάλα γλύφει την έξω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Είναι ουσιαστικά και η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πιερικό.

Στο 60΄με εκτέλεση φάουλ από τον Γ. Ελευθεριάδη , αποκρούει ο τερματοφύλακας.
 Στο 75΄καρφωτή κεφαλιά του Λ. Ελευθεριάδη , πετάγεται και αποκρούει σωτήρια ο  Παπατολίκας.

Στο 77΄ο Θόρια βγάζει ωραία σέντρα από τα αριστερά , πετάγεται ο Mendy  και από κοντά κάνει το 1-0.

Πολύ μέτρια η διαιτησία

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτσόπουλος (65΄Αναστασιάδης),Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης, Πετρίδης (55΄Πολύζος), Χαρίσης ( 55΄Παπαγεωργίου), Λ. Ελευθεριάδης, Μεντής , Θόρια (87΄Τσόλκας) , Μendy.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Παπατολίκας , Κυριλίδης, Τουλίκας, Καρτσαμπάς Τουλκερίδης (85΄Ουατταρά) , Καραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (65΄Γκουτρουμπής), Κωστίκος, Κτιστόπουλος , Παπαδόπουλος , Σαμανίδης (46΄Κοκονόζι)
Πηγή: Εφημερίδα Γεγονότα Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου