Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Σπύρος Κουλκουδίνας Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας ΝΔ - Το σημερινό πρόγραμμα


Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού - Ευχαριστήριο σε Διασωστική ομάδα, ΕΠΣ Πιερίας, Πιερικό, δήμο Κατερίνης και κυλικειάρχη-φροντιστή

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού, ευχαριστεί θερμά τη Διασωστική ομάδα Πιερίας που κάλυψε το χθεσινό παιχνίδι μας με την αντίστοιχη Κυπριακή ομάδα Λιβαδίων Λάρνακας

Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού - Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, ευχαριστεί θερμά τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ. ν. Πιερίας Σπύρο Κουλκουδίνα, για την ευγενική προσφορά των εδεσμάτων τα οποία προσφέρθηκαν στις αποστολές των δυο ομάδων, μετά το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας, με την αντίστοιχη ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λιβαδίων Κύπρου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πούλησε 1270 ευρώ χρυσή αλυσίδα που αφαίρεσε απο ηλικιωμένη

ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ  1270 ΕΥΡΩ
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 44χρονη  Ελληνίδα και ένας 51χρονος Έλληνας , διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στις  25 Ιουνίου το μεσημέρι στην Κατερίνη,

ΠΙΕΡΙΑ - Κατασχέθηκαν 21 τόνοι ακατάλληλα μύδια στο λιμάνι του Κίτρους

Μέσα σε ψυκτικό θάλαμο φορτηγού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 21,170 τόνοι δίθυρα μαλάκια του είδους ''μύδι'', ακατάλληλα για κατανάλωση

Στις 7 Ιουλίου, νίκη της ΝΔ για Αυτοδύναμη Ελλάδα!

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ, ΣΕ ΠΑΛΙΟΣΤΑΝΗ, ΑΛΩΝΙΑ, ΣΦΕΝΔΑΜΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΟΣ.
Με   ευχές για καλή επιτυχία υποδέχθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι του Κίτρους τον υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ Πιερίας, Σπύρο Κουλκουδίνα.

Πανευρωπαϊκό Παμπαίδων-Παγκορασίδων Krakow της Πολωνίας - Δεν τα κατάφερε η Φωτιάδου των Ολυμπίων στο πανευρωπαϊκό

Με ήττα από την Ουκρανή πρωταθλήτρια και αποκλεισμό από την διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης Παμπαίδων-πανκορασιδων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην πόλη Krakow της Πολωνίας

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΟΥ, υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Συγχαίρω τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν με τη βαθμολογία τους την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσουν κάθε τους στόχο.

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου Υπ. Βουλευτής Πιερίας ΝΔ : Η Πιερία που ξυπνάει νωρίς

Η ΕΛΛΑΔΑ που ξυπνάει νωρίς.
Η ΠΙΕΡΙΑ που ξυπνάει νωρίς.
Ώρες πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, κάποιοι έχουν ήδη αναλάβει εργασία, προετοιμάζοντας τη μέρα για τους υπόλοιπους.

Γιώργος Τριανταφύλλου: Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του OLYMPUS MARATHON

Συγχαρητήρια θέλησε να δώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Τριανταφύλλου:

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Ανανέωσαν 4 ακόμη ποδοσφαιριστές

Η ΑΕ Περίστασης συνεχίζει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό της την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο και να προχωράει σε συνεργασία με αυτούς που υπάρχει ταύτιση και διάθεση κοινής πορείας για τη συνέχεια.

K23 Λάρισα - 2η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών η Στέλλα Κωνσταντινίδου!

 Μϊα εβδομάδα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κατερίνης και το 55.20 που της έδωσε τη δεύτερη θέση, η κορασίδα Στέλλα Κωνσταντινίδου (Αρχέλαος Κατερίνης)

Ο καιρός στην Κατερίνη - Κυριακή 30 Ιουνίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 30ΙΟΥΝΙΟΥΑνατολή: 06:03  - Δύση 21:03
12:00
29°C
1 Μπφ B
3 Km/h
Χαμηλή δραστηριότητα κουνουπιών
15:00
30°C
2 Μπφ NA
9 Km/h
Χαμηλή δραστηριότητα κουνουπιών
18:00
30°C
2 Μπφ N
9 Km/h
21:00
26°C
2 Μπφ N
9 Km/h
Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
00:00
24°C
2 Μπφ ΝΔ
9 Km/h

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Υφυπουργός Επενδύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη (Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας)

O ‘‘ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’’ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Είναι πλέον κοινή συναντίληψη στη Χώρα ότι η πολυθρύλητη ανάπτυξή της πρέπει να βασιστεί σε ένα μεγάλο πακέτο άμεσων και στοχευμένων επενδύσεων. Διαφορετικά, η προοπτική της είναι απελπιστικά αμβλεία.

Παρουσίαση υποψήφιων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

Η Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας καλεί τα μέλη και τους φίλους, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 12.00 το μεσημέρι  στο Ξενοδοχείο ¨ParkHotel “ (1Οχλμ ΠΕΟ Κατερίνης –Θεσσαλονίκης) , στην παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Καλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, της υπ’ αριθμ. 51774/31.12.2014 κοινής απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Β΄23/2015),

Στην Πολωνία οι παλαιστές του Αρχελάου Κατερίνης με την Εθνική ομάδα πάλης για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παμπαίδων

Στην Κρακοβία της Πολωνίας οι παλαιστές του Αρχελάου Κατερίνης όπου σημερα ξεκινάνε οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης Παμπαίδων με την συμμετοχή τριών αθλητών:

Το σημερινό πρόγραμμα (29/06/2019) του υποψηφίου βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ. Κουλκουδίνα Σπύρου


Στην Πολωνία με την Εθνική ομαδα ο Γκιρνης των Ολυμπίων

Ο 14χρονος πρωταθλητής Ελλάδας στην βαριά  κατηγορία των Παμπαίδων,  Γκίρνης Ραφαήλ των Ολυμπίων Κατερίνης αναχώρησε για την πόλη Krakow της Πολωνίας

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου Υπ.βουλευτής Πιερίας: επίσκεψη στο ΕΦΚΑ

Η κα Μάνη συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών της, σε φορείς του δημοσίου τομέα, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ.

Γιώργος Αμβροσιάδης - Ατρόμητος Κατερίνης: Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου!

Ολοκληρώνοντας τη χρονιά που μας πέρασε θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές (οικογένεια) της ομάδας που περάσαμε της καλές και δύσκολες στιγμές όλο αυτόν το καιρό,

Ένωση Ποντίων Πιερίας - Εθελοντική Θερινή Αιμοδοσία


Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, για να ακουστεί ισχυρή η φωνή της νέας γενιάς!

Από μικρός μέσα στους αθλητικούς χώρους, έμαθα ότι, για να κερδίσεις, πρέπει να αγωνιστείς σκληρά μέσα στο γήπεδο. Αλλά και στον επαγγελματικό στίβο με αγώνα δημιουργήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου ό,τι ως τώρα καταφέραμε.

Γιορτή Λήξης της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας - Κλειστό Αγ. Σπυρίδωνα

Σε περιμένουμε την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα, στην Γιορτή Λήξης της Ένωσης Καλαθοσφαιρικων Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.