Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

«Θέλω να σου αστράψω δυο χαστούκια να ξυπνήσεις…»

Ένα συγκλονιστικό κείμενο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Ένα κείμενο-γροθιά στο στομάχι, με σκληρή μεν γλώσσα, αλλά με τεράστιες αλήθειες που αφορούν όλους όσοι επιλέγουν να ανεβαίνουν στο μηχανάκι τους χωρίς κράνος, παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνουν(;) τις θανατηφόρες επιπτώσεις της επιλογής τους.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως είναι καλοί ο Καστόρης, ο Σατραζέμης, ο Παυλίδης όταν πολιτεύθηκαν με τον Χιονίδη και δεν «μολύνεται» η παράταξή του και πως αυτόματα μολύνεται η γαλάζια παράταξη από τους κεντρώους που πάνε στον αντίπαλο

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου
Πιστεύω ότι όλες αυτές τις μέρες που επικράτησε παράνοια, κράτησα στο ύψος της την τριαντακονταετή μου παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Δεν προσχώρησα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος στην παραπληροφόρηση, στην αναπαραγωγή κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων, στην αρνητική διαφήμιση. Τήρησα και κράτησα τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
**

Κάλεσμα στις εκδηλώσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ 2019

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Πλατεία Μακεδονίας (Δημοκρατίας) στην Κατερίνη.

Απολιθωμένες γιγαντιαίες χελώνες 3 εκ. ετών στο Μακρύγιαλο!

Μια πολύ σπουδαία ανακάλυψη, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε χρήσιμα στοιχεία για το παρελθόν μας, το παρόν και το μέλλον, ήρθε στο φως στον Μακρύγιαλο, από ομάδα επιστημόνων του ΑΠΘ, που εντόπισαν τρεις απολιθωμένες χελώνες ηλικίας 2,5 - 3 εκατομμυρίων χρόνων. Ήδη την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ύστερα από μια συντονισμένη προσπάθεια, η μία εξ αυτών ξεθάφτηκε από την ακτή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο δημαρχείο Μακρυγιάλου.

Απειλές, λασπολογία, κλείσιμο του ματιού σε ανθρώπους για το πόσα έξοδα έκαναν και αν έχουν κάποια ειδική ανάγκη...

Οι εντιμότατοι φίλοι μου - Άρθρο γνώμης του Νικόλαου Χουσουρίδη

Οικονομολόγου - Επιχειρηματικού Συμβούλου
 Έζησα χθες και πάλι το εξής υπερφυσικό. Βρισκόμουν (σύμφωνα με πληροφορίες κάποιων) την ίδια στιγμή - προφανώς ως άνθρωπος που έχω και το χάρισμα να διακτινίζομαι, σε τρία διαφορετικά μέρη, την ίδια ώρα, με διαφορετικούς ευφάνταστους ανθρώπους. Βγήκαμε μόλις από μία 1η εκλογική Κυριακή με τον Κωνσταντάρα από το «Υπάρχει και φιλότιμο» να μας φωνάζει: «Οι γυναίκες και οι πολιτικοί, Κωστάκη, πρέπει να προσέχουν πολύ τις περιφέρειές τους!».

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Θανάση Λιακόπουλο: Στηρίζουμε τον Κώστα Κουκοδήμο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Τον Θανάση Λιακόπουλο τον ευχαριστούμε που μας τίμησε με το να μας συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Ο κοινός μας αγώνας ήταν αγνός, έντιμος, πλην όμως δεν επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κύπελλο Ελλάδος - Έτσι θα διεξαχθεί φέτος ο θεσμός μέχρι και τον τελικό

Το νέο πλάνο διεξαγωγής του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος ενέκρινε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 30/5, αποφασίστηκε η νέα μορφή του Κυπέλλου και εντέλει αυτή επικυρώθηκε από την Επιτροπή.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Μίνι τουρνουά Κ 16 - Πρόγραμμα και διαιτητές

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2018 - 2019 ---
MINI ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ-16 (11vs11) --- 1ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΑΓΩΝΕΣ: Κ-14 /11vs11 / ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 35’ (ΛΕΠΤΩΝ) 

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 31/5 στην Κατερίνη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31ΜΑΪΟΥΑνατολή: 06:03  - Δύση 20:52
12:00
19°C
3 Μπφ BA
16 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
15:00
23°C
2 Μπφ B
9 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
18:00
25°C
2 Μπφ BA
9 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
21:00
20°C
3 Μπφ Δ
16 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
00:00
19°C
2 Μπφ Δ
9 Km/h

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Με Κιλκισιακό την Δευτέρα οι βετεράνοι του Πιερικού!

Συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και μετά τη συμμετοχή τους στο τουρνουά της Ν. Ζωής στα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2019, θα παίξουν σε φιλική αναμέτρηση με τον Κιλκισιακό την ερχόμενη Δευτέρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Οι πρώτοι δέκα σε σταυρούς του συνδυασμού του Γιώργου Νταντάμη

Οι πρώτοι δέκα σε σταυροδοσία, σύμφωνα με τις έως τώρα ανεπίσημες πληροφορίες, δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κατερίνης, του δημοτικού συνδυασμού "Ανανέωση Τώρα" του Γιώργου Νταντάμη και ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα:

Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ - Επιστροφή με 6 Πανελλήνια μετάλλια στις βαλίτσες του!

Επιστροφή απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2019 με 6 Πανελλήνια μετάλλια για τον σύλλογο μας. Στις 18-19 Μαΐου 2019 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2019

Ανακοίνωση βολής στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου

Από 10 έως 14 Ιουνίου 2019 και από ώρα 07:00 έως 24:00 θα εκτελούνται βολές αρμάτων, Πυροβολικού, βαρέων όπλων Πεζικού, καθώς και ελικοπτέρων, στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου.

Η Κατερίνη αλλάζει Δήμαρχο!


Κώστας Κουκοδήμος - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ κ.ΧΙΟΝΙΔΗ!

Κύριε Χιονίδη,
Η υποκρισία δεν τελειώνει ποτέ!
Λίγες μόλις ημέρες πριν τις κάλπες και ενώ επί 13 χρόνια αρνείστε το διάλογο με δημότες και ομάδες πολιτών, αισθανθήκατε την ανάγκη για δημόσιο διάλογο, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που από χθες το μεσημέρι οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού σας λασπολογούν και συκοφαντούν απροκάλυπτα.

Ανακοίνωση Πέτρου Κιάφα

Μετά από συνάντηση με τους περισσότερους εκ των συνυποψηφίων του Συνδυασμού μου, αποφασίσαμε ομόφωνα, σεβόμενοι απόλυτα την προσωπική βούληση όλων όσων μας στηρίξατε στον δύσκολο και έντιμο αγώνα που κάναμε,

Γιώργος Φουστάνης: Γι αυτό θα χάσει ο Σάββας Χιονίδης με μεγάλη μάλιστα διαφορά!

Φτάνοντας προς την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στο δήμο Κατερίνης, θα επιχειρήσω σήμερα να κάνω την εκτίμηση του αποτελέσματος και να δικαιολογήσω γιατί θα χάσει ο Σάββας Χιονίδης με μεγάλη μάλιστα διαφορά.

Αχιλλέας Μπέος - «Μου τηλεφώνησε ο Τομ Παπαδόπουλος για το ΑΦΜ. Δεν θα έρθει κάποιος να βάλει τα λεφτά του και να του βρίζουν την οικογένεια, τη μάνα και να του στέλνουν σφαίρες. Δεν υπάρχουν και πολύ μ….ς στην Ελλάδα πια»

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» του ARENA FM 89.4, για το… πάντρεμα του Ηρακλή με τον ΝΠΣ Βόλος ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τις παθογένειας των «κυανόλευκων» τα τελευταία χρόνια.

Ο καιρός στην Κατερίνη σήμερα Πέμπτη 30/5

ΠΕΜΠΤΗ 30ΜΑΪΟΥΑνατολή: 06:03  - Δύση 20:51
12:00
26°C
2 Μπφ Α
9 Km/h
Μέτρια δραστηριότητα κουνουπιών
15:00
27°C
3 Μπφ NA
16 Km/h
Χαμηλή δραστηριότητα κουνουπιών
18:00
28°C
2 Μπφ NA
9 Km/h
Χαμηλή δραστηριότητα κουνουπιών
21:00
22°C
1 Μπφ NA
3 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
00:00
19°C
2 Μπφ Δ
9 Km/h