Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

Η τιμητική παρουσία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και η μορφή του αείμνηστου εμβληματικού παράγοντα Θεόδωρου Χατζόγλου στο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής  «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2019», δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην εκτιμηθεί ανάλογα και απο τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού.

Άμεσα ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Καλαμπάκας ήρθε σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που πλαισιώνουν το αγωνιστικό τμήμα και πάρθηκε η απόφαση να συμμετάσχουν με 3μελή ή 5μελή ομάδα στον αγώνα. Για τον ακριβή αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν αναμένεται να γίνει η αίτηση μέσα στις επόμενες ημέρες μιας και υπάρχει ανοικτή προθεσμία απο την διοίκηση των Παλαιμάχων προς τα μέλη και ισχύσει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδος.

Μέχρι στιγμή η τριμελής αποστολή των παικτών που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στους αγώνες, αποτελείται απο τους Λευτέρη Φωτιάδη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Μπάμπη Πεΐδη.
Οι τρείς βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της ιστορικής ομάδας της Πιερίας, θα ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ και τον ΠΙΕΡΙΚΟ στις 13 Οκτωβρίου, τιμώντας έτσι με την συμμετοχή τους και οι Παλαίμαχοι του Πιερικού την απόφαση του Δήμου Κατερίνης, να συμπεριλάβει τον μεγάλο σύλλογο της Πιερίας και τον αείμνηστο Θεόδωρο Χατζόγλου στις εκδηλώσεις και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο!



Λίγα λόγια απο τους διοργανωτές για τους αγώνες
Αποτελεί διαχρονικά τον πρεσβευτή του ποδοσφαίρου της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής. Ο λόγος για τον Πιερικό, που γεννήθηκε από την συνένωση του Μ.Αλεξάνδρου και του Ολύμπου στις 11 Απριλίου 1961. Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, το ιστορικό έμβλημα του Πιερικού, θα αποτυπώνεται στη μία όψη του μεταλλίου της φετινής αθλητικής γιορτής: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Στη δεύτερη όψη με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατό του, θα αποτυπώνεται η μορφή του αείμνηστου Θεόδωρου Χατζόγλου, του πλέον εμβληματικού παράγοντα στην ιστορία των μελανολεύκων, διοικητικού ηγέτη του Μ. Αλεξάνδρου, πρωτεργάτη της γέννησης του Πιερικού. Ενός ανθρώπου με έντονη, πολυεπίπεδη κοινωνική δράση και προσφορά στην Κατερίνη και την Πιερία ευρύτερα.

Εν τω μεταξύ με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ο οποίος  με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου