Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Βρείτε τη διαθεσιμότητα των βιβλίων που επιθυμείτε.... από το σπίτι σας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο, συγκαταλέγεται στις 110 βιβλιοθήκες σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν επιλέξει έως και σήμερα το πρόγραμμα openΑΒΕΚΤ, για τη διαχείριση του περιεχομένου και των λειτουργιών τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι βιβλιοθήκες που επέλεξαν το openABEKT είναι σε θέση να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών τους, αξιοποιώντας τις σύγχρονες υπηρεσίες του προγράμματος, όπως για παράδειγμα την αυτόματη αποστολή emails σε μέλη τους για κρατήσεις βιβλίων, καθώς και υπενθυμίσεις συναλλαγών.

Οι κατάλογοί τους είναι διαθέσιμοι διαδικτυακά, προκειμένου να μπορούν οι χρήστες τους να πλοηγούνται και να εξερευνούν τις συλλογές τους. Με τις εξελιγμένες λειτουργίες της πρόσφατης έκδοσης openABEKT 0.14, το περιβάλλον του καταλόγου έχει αναβαθμιστεί και προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους ανακάλυψης περιεχομένου και εντοπισμού αντιτύπων στη Βιβλιοθήκη, στην οποία είναι εγγεγραμμένος ο χρήστης.


Οι χρήστες και οι επισκέπτες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης μπορούν να αναζητούν τα βιβλία της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης στο σύνδεσμο: https://katerinilib.openabekt.gr/el

Βρείτε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο instagram:

https://www.facebook.com/Katerini.Public.Library/

https://www.instagram.com/katerini_public_library/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου