Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Θέλει την έκπληξη στο Α΄ΔΑΚ ο Αλμυρός - Η αποστολή της ομάδας του Βόλου

Την περασμένη Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Το νικηφόρο αποτέλεσμα τόνωσε το ηθικό όλων στον Γ.Σ. Αλμυρού και πλέον χωρίς άγχος η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει σήμερα την έκπληξη στην έδρα του Πιερικού. Το ματς θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης στις 16.00.

Στον ΓΣΑ παραμένουν τραυματίες οι Κόκκας, Δημόπουλος, Νικογιάννης, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει και ο Βασίλης Ρακής που αισθάνεται ενοχλήσεις. Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς διαθέσιμοι είναι και οι Καραγεωργόπουλος (αποθεραπεύτηκε) και Ντόντας (εκδόθηκε το δελτίο του).

Ο Στέλιος Αρσένος θα επιλέξει την 18άδα από τη λίστα των 24 διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι οι:
Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Αργυρόπουλος, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Βασίλης Ντόντας, Κώστας Ζενούνης, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Το διαιτητικό τρίο του αγώνα αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο (διαιτητής), Αθανάσιο Μαλανδρή, Στυλιανό Γούτα (βοηθοί) της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρατηρητής τους θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου