Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Νίκη με 3-1 του Ολύμπου στον Άγιο Σπυρίδωνα επι του Δία Αγ. Δημητρίου με ανατροπή


Σήμερα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ ΕΠΣ Πιερίας η ομάδα μας έδωσε τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Δια Αγίου Δημητριου.
Η ομάδα μας βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό του αγώνα μετά από μια κακη συνεννόηση της άμυνας μας την οποία και εκμεταλλεύτηκαν οι φιλόξενομενοι κάνοντας το 0-1 με κοντινό πλασέ. Το πρώτο ημίχρονο για άλλη μια φορά δεν ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, η οποία όμως βρήκε πάλι τον τρόπο και τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την ανατροπή.Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, και μπαίνοντας με αέρα νικητή η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 48ο λεπτό του αγώνα με κοντινό σουτ του Μιχάλη Καρανατσιου.

Μόλις 2 λέπτα αργότερα στο 50ολεπτο η ομάδα μας κάνει την ανατροπή του αγώνα με τον συνήθη ύποπτο Θωμά Κουλιανόπουλο ο οποίος με ένα διαγώνιο σουτ γράφει το 2-1.

Μελανό σημείο του σημερινού αγώνα η δίκαιη αποβολή του προπονητή και παίχτη μας Σταμάτη Κεπεντζη, ο οποίος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα .

Αυτο όμως δεν πτόησε την ομάδα μας η όποια αμύνθηκε υποδειγματικά με 10 παίχτες και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 81ο λεπτό με ενα ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Βαγγέλη Σταύρογιαννη.

Οι παίχτες και η διοίκηση της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον φίλαθλο κόσμο ο οποίος για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και έδωσε βροντερό παρόν και δύναμη σε όλους μας για την συνέχεια...

Με εκτίμηση ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΊΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου