Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Λύγισε στο φινάλε ο αξιόμαχος Δίας, 0-1 από τον Πιερικό


Μια πικρή ήττα γεύτηκε ο Δίας Δίου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς αντιμετώπισε τον Πιερικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ηττήθηκε με 0-1 παρουσιάζοντας μια πολύ αξιόλογη παρουσία.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία που διέπουν ένα τοπικό ντέρμπι, με τον Πιερικό να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και να φτάνει κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Σαχινίδη. Η ομάδα μας ανέβασε εμφανώς στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να γίνει απειλητική παρουσιάζοντας ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Παρόλα αυτά η αποβολή του Γιώργου Παναγιωτίδη με κόκκινη κάρτα στο 68’ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Δία που συνέχισε να το παλεύει με νύχια και με δόντια, αλλά το γκολ των φιλοξενουμένων με τον νεοεισελθόντα Κυπαρίσσηστο 83’ έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Πιερικού. Ο Δίας είχε μία ακόμα ευκαιρία για να φτάσει έστω στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Καλαμπάκα από το ημικύκλιο της περιοχής στην εκπνοή του ματς δε βρήκε στόχο.

Με ανάλογες εμφανίσεις όπως η σημερινή, ο Δίας έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου και τον στόχο που έχει θέση για την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Μαυρίδης με α’ βοηθό τον κ. Δέλιο και β’ βοηθό τον κ. Ταγκαλίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Τάσος Ιωαννίδης): Ουσταμπασίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης (51’ Δαλαμήτρας) (69’ Παπαστεργίου), Ευαγγελόπουλος, Καλουσίδης (72’ Καλαμπάκας), Α.Παναγιωτίδης, Μανίκας (78’ Νάκας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Πετράκος, Δεμηρτζόγλου (46’ Μηλιώτης), Χαρτσιάς  (66’ Μπενίσκος), Κριεμάντι (85’ Ιβανίδης), Σαχινίδης (80’ Κυπαρίσσης).
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων εκτός έδρας.

Η διοίκηση του Δία ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που κατέκλυσαν το γήπεδό μας και δημιούργησαν μία γιορτινή ατμόσφαιρα σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου