Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη νέα σχολική χρόνια

Ακόμη μια σχολική χρονιά αρχίζει, με χαρά, όνειρα, ελπίδες αλλά και αγωνίες. Μέσα από την καρδιά μου, απευθύνω τις πιο θερμές ευχές σε εσάς τους μαθητές όλων των βαθμίδων, για υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι, επίσης, να έχουν υγεία και δύναμη για το σημαντικό έργο που επιτελούν και στους γονείς,  εύχομαι να ενθαρρύνουν τα παιδιά σ’ αυτό το νέο ταξίδι της γνώσης που ξεκινά  και να στέκονται πάντα με αγάπη δίπλα τους, σε κάθε τους επιτυχία, απογοήτευση ή αποτυχία.

Στα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού, εύχομαι καλή αρχή και γρήγορη προσαρμογή, ενώ δύναμη, αισιοδοξία και πίστη στο στόχο που έχουν θέσει, εύχομαι στα παιδιά της Γ΄Λυκείου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βρίσκεται αρωγός και σύμμαχος -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της- για την εύρυθμη και αρτιότερη λειτουργία των σχολείων, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον μάθησης αλλά και για την επίτευξη των σκοπών της παιδείας, στο πλαίσιο ενός αναβαθμισμένου και σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
               ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου