Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Κατερίνης: Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Στεργίου

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Στεργίου είχε σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν στις σχέσεις της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν από πλευράς του Δημάρχου Κατερίνης, οι συντονισμένες πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν, για την προώθηση μίας σειράς σημαντικών ζητημάτων του Δήμου, ενώ απευθυνόμενος στον κο Στεργίου, ο κος Κουκοδήμος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνη σήμερα, αντιμετωπίζει μία σειρά από μεγάλες προκλήσεις και ταυτόχρονα βρίσκεται αντιμέτωπη και με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές. Μια πόλη, η οποία έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα κέντρο ανάπτυξης, καινοτομίας, πολιτισμού αλλά και παιδείας. Πιστεύω ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα μίας εποικοδομητικής συνεργασίας. Να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας όποτε και αν βρεθείτε στην πόλη μας».


Ο κ. Στεργίου ευχήθηκε στον Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του  και χαρακτήρισε καθοριστικό βήμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους δήμους που έχουν εγγύτητα με τους δημότες «μία ολιστική λύση στο θέμα χρηματοδότησής τους, όπως για παράδειγμα τη μεταβίβαση του φόρου ακινήτων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι στη διάθεση του Δήμου για την αξιοποίηση ιδεών, προτάσεων, καθώς και για τη διαμόρφωση σχεδίων και πολιτικών.

Στον επίλογο της συνάντησης, στην οποία παρέστησαν οι Βουλευτές Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Σάββας Χιονίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, οι  κ.κ. Κουκοδήμος και Στεργίου δήλωσαν ότι θα έχουν τακτικές επαφές και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου