Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ο πρώην "δικός μας" Λευτέρης Καρατζάογλου στον Εδεσσαϊκό

Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε απο την Πιερία και αγαπήθηκε απο τους φιλάθλους της περιοχής μας, ο Λευτέρης Καρατζάογλου, θα φορέσει φέτος τη φανέλα του Εδεσσαϊκού.

Η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας της Πέλλας:

«Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού μέσου Λευτέρη Καρατζάογλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων με καταγωγή από την θεσσαλονίκη έχει γεννηθεί στις 20 Απριλίου του 1995. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο χώρο του κέντρου καθώς πέρυσι ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της Τρίγλιας ενώ πρόπερσι βοήθησε στα μέγιστα στην άνοδο στην Football league του Ηρόδοτου. Επίσης έχει θητεύσει στην Κ20 του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Διαγόρα Σεβαστής και Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαϊκού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στο ιστορικό σωματείο του Εδεσσαϊκου, με βοήθησε πολύ στο να πάρω αυτήν την απόφαση η επιμονή που έδειξαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, προπονητής, διοίκηση και οι παίκτες φίλοι που έχω εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να ενταχθώ και εγώ σε αυτήν την οικογένεια. Θα βάλω τα δυνατά μου να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Καλή χρόνια να έχουμε με υγεία σε όλους τους τομείς.
Λευτέρη καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου