Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Απαλλάχθηκε ο Αιγινιακός απο τις κατηγορίες για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τόσο τους Κρητικούς όσο και τους Πιερείς κι έτσι δεν ισχύει η ποινή υποβιβασμού για το περσινό τους παιχνίδι.

Στην απαλλαγή των ΟΦΗ και Αιγινιακού από όλες τις κατηγορίες που είχαν επισύρει την ποινή υποβιβασμού για την υπόθεση του περσινού μεταξύ τους αγώνα, που σε πρώτο βαθμό είχε αποφασιστεί πως ήταν στημένος από την Επιτροπή Δεοντολογίας προχώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», η σχετική απόφαση μάλιστα απαλλάσσει πέρα από τις δύο ομάδες και τα φυσικά πρόσωπα που είχαν αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως με βάση την πρωτόδικη απόφαση οι Κρητικοί υποβιβαζόταν στη Football League και θα άρχιζε το νέο πρωτάθλημα με -6, ενώ οι Πιερείς στη Γ’ Εθνική και επίσης θα ξεκινούσε με -6.

Στους πρώην προέδρους του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο και του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα είχε επιβληθεί πρόστιμο 60.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.

Στους ποδοσφαιριστές Βασίλη Λιόλιο, Θανάση Τόλιο και Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου είχε επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ (στον καθένα), απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 χρόνια.

Στον Αλέξανδρο Μαχαιρίδη είχε επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου