Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ευρεία Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κατερίνης για την προετοιμασία των σχολικών κτιρίων

Ευρεία σύσκεψη των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης για την προετοιμασία των σχολικών κτιρίων πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 02 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο, με συντονιστή τον Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Νταντάμη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένωνΕπιτροπών, Οργανισμών, Υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο την ενημέρωση και καταγραφή των εργασιών που απαιτείται να υλοποιηθούν, προκειμένου τα σχολικά συγκροτήματα σε όλο το Δήμο να είναι άρτια προετοιμασμένα για να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες.


Στη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε άριστη συνεργασία, ενώ δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές για τις παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν ιδιαίτερα από τις υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας τις οποίες συντονίζουν οι νέοι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κήπου και Κυριακίδης, αντίστοιχα και σε συνεννόηση με τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και με τους  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου.
«Ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται σε εγρήγορση από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή. Είναι ρητή η εντολή για άμεσο προγραμματισμό και εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών στα σχολεία του Δήμου μας σε όλη την επικράτειά του προκειμένου να είμαστε σε ετοιμότητα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου