Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ελεύθερος απο τον ΟΦΗ ο Άγγελος Οικονόμου - Πάει για Δόξα Δράμας ο Κατερινιώτης μέσος

Οι μαζεμένες ανακοινώσεις, οι προωθήσεις, αλλά και οι επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση των μαυραετών. Σε μπαράζ μεταγραφών προχώρησε η Δόξα Δράμας η οποία επιχειρεί να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Συγκεκριμένα, οι «μαυραετοί» ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων μεταγραφών.

 Οσο για τους υπόλοιπους; Πρόκειται για τους Μπόισον Γουίνεϊ, Ιγκόρ Ενγκόνγκα και Σέρχιο Περέγιο, όλοι τους κάτοχοι ισπανικών διαβατηρίων. Για όλους είχε γίνει καταγραφή από τη «Μ». Παράλληλα, κάτοικος Δράμας έγινε και ο 21χρονος, δεξιός ακραίος αμυντικός, Βαγγέλης Αυλωνίτης με θητεία στις Κ20 Παναχαϊκής και Αχαρναϊκού και στον Αγιο Ιερόθεο.

O 23χρονος Γουίνεϊ, είναι τερματοφύλακας που έχει χριστεί τρεις φορές διεθνής με τη Λιβερία, ενώ έχει θητεύσει σε Μαγιόρκα Β’, αλλά και τις επίσης ισπανικές Λιοσετένσε, Μπινισάλεμ, Ολιμπίκ Σατίβα και Εουρόπα. O 24χρονος Ενγκόνγκα είναι στόπερ ύψους 1.86, διεθνής 11 φορές με την Ισημερινή Γουινέα, ενώ στο βιογραφικό του έχει προϋπηρεσία σε Αλμερία Β’ και τις επίσης ισπανικές Πορτουγκαλέτε, Τροπεθόν και Θέλτα Βίγκο Β’.

 O 23χρονος Περέγιο είναι εξτρέμ, κινούμενος κυρίως από την αριστερή πτέρυγα, μια φορά διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιμπιζα, Αλκούντια, Μανακόρ και τη Μαγιόρκα Β’. Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Ρούτσης, Παπαϊωάννου και Τάσιος, όπως επίσης είχε προαναγγείλει η «Μ».

Πρώην του ΟΦΗ
Ταυτόχρονα, είναι να κλείσουν τον 24χρονο μέσο, Αγγελο Οικονόμου. Προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Στις δύο προηγούμενες σεζόν φόρεσε για 10 φορές τη φανέλα των Κρητικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1995 στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην Πιερία. Έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου.

 Μάλιστα, είχε φορέσει το περιβραχιόνιο στα ματς για το Champions Leagueτων Νέων κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως επίσης και σε παιχνίδια του Πρωταθλήματος Νέων της Bundesliga. Αξιοσημείωτο ότι έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα, όταν ήταν προπονητής στους Βαυαρούς ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το 2016-2017 πήγε στη Βάλντχοφ Μάνχαϊμ, στο πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης.

 Οσο για την αποχώρηση Ρουγκάλα; Το συμβόλαιό του ήταν ασυμμετρία για τη φετινή Δόξα.
Επίσης, κλείστηκε φιλικό με την Ξάνθη για το ερχόμενο Σάββατο (7/9).
Πηγή:Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου