Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Ε.Γερολιόλιου με τον Αστυνομικό Δ/ντή και τον Διοικητή τού Α.Τ. Λιτοχώρου

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ.
Θέματα βελτίωσης κυκλοφοριακών συνθηκών στον Δήμο Δίου-Ολύμπου που αφορούν τόσο τους πεζούς όσο και τους οδηγούς, συζήτησαν ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, με τον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας, Γιώργο Τζήμα, και με τον Διοικητή τού Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, Γιάννη Σαββίδη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι τής Δευτέρας 9/9/2019, στο Γραφείο τού Δημάρχου.

H συνάντηση ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα προκειμένου οι κύριοι Τζήμας και Σαββίδης να ευχηθούν καλή επιτυχία στον νέο Δήμαρχο κ. Γερολιόλιο, ωστόσο  επεκτάθηκε και σε ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την προώθηση λειτουργικών παρεμβάσεων από την πλευρά τού Δήμου ενώ ο Διευθυντής Αστυνομίας Πιερίας και ο Διοικητής τού Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης με τον Δήμο, με σκοπό τη βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών για πεζούς και οδηγούς. Αντίστοιχη διαβεβαίωση για συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές έδωσε και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου.

Στο κλείσιμο της συνάντησης οι κύριοι Τζήμας και Σαββίδης ευχήθηκαν στον κ. Γερολιόλιο «καλή δύναμη και καλή επιτυχία» στο έργο που ανέλαβε, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας και τον Διοικητή τού Α.Τ. Λιτοχώρου για την εποικοδομητική συνάντηση, τους ευχήθηκε συνέχιση των επιτυχιών της Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών και του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου