Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον πρόεδρο της Δ.Κ. Περίστασης για τον προγραμματισμό έργων και παρεμβάσεων

Κώστας Κουκοδήμος: «Πρώτη προτεραιότητα η συνδρομή  στο έργο των κοινοτήτων»
Οι άμεσες παρεμβάσεις που σε προτεραιότητα προγραμματίζονται και θα υλοποιηθούν σε υφιστάμενες υποδομές της Περίστασης τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργο Χελιδονόπουλο.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος μετέβη και επί τόπου στο Πολιτιστικό Κέντρο Περίστασης, στο Νηπιαγωγείο και στα Κοιμητήρια της κοινότητας αντίστοιχα, για αυτοψία στις παρεμβάσεις που είναι σε εξέλιξη ή που προγραμματίζεται να δρομολογηθούν. Για το πολιτιστικό κέντρο ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται για την αποπεράτωσή του, καθώς και οι παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση της πλατείας Ανατολικής Θράκης. Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα γίνουν στο νηπιαγωγείο όπου αυτές κριθεί αναγκαίο εντός και εκτός του κτιρίου, καθώς και στα κοιμητήρια της κοινότητας.


Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι ο δήμος Κατερίνης θα σταθεί αρωγός σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, τονίζοντας ότι η καθημερινότητα των δημοτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση: «Θα έχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας μας με τα τοπικά συμβούλια, ενώ οι υπηρεσίες του δήμου μας θα συνδράμουν στο έργο τους»σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιώργος Χελιδονόπουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ουσιαστική ανταπόκρισή του, δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα παρουσιάσει σειρά έργων και παρεμβάσεων  για την περιοχή,  οι οποίες θα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθώς και της καθημερινότητας των δημοτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου