Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο την Κυριακή - Στον Κορινό με Θερμαϊκό την Δευτέρα

Δυο απο τα τελευταία του φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει την Κυριακή και την Δευτέρα ο Πιερικός, ο οποίος θα ταξιδέψει αρχικά στην Τσαριτσάνη για να αντιμετωπίσει τον Οικονόμο και στην επομένη θα αγωνιστεί με τον Θερμαϊκό στον Κορινό.

Ο Αποστόλης Στύλος κάνει δυο φιλικά για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους και θα περάσει πλέον τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικό πρόγραμμα μιας και η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει και αυτά τα δυο αποτελούν τα παιχνίδια με τα οποία ουσιαστικά οδεύει προς το κλείσιμο της προετοιμασίας για την φετινή περίοδο.

Έχει ανακοινωθεί ένα φιλικό ακόμη με την ομάδα των Τρικάλων Ημαθίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μια εβδομάδα ακριβώς πρίν την πρεμιέρα και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε. Η ώρα και η έδρα αυτού του φιλικού θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το φιλικό της Κυριακής στην Τσαριτσάνη θα ξεκινήσει στις 5.45΄μ.μ. και το φιλικό της Δευτέρας στον Κορινό θα είναι βραδινό και θα ξεκινήσεις στις 7.30΄μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου