Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

25η Μαρτίου - Αετός Καταλωνίων 1-1 Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της πρεμιέρας

Το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας για την Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, έγινε στο γήπεδο της Μαρτίου με τους γηπεδούχους του Νίκου Τσακαλίδη, να έρχονται ισόπαλοι 1-1 απέναντι στον Αετό Καταλωνίων του Χρήστου Παπαγιάννη.
Και οι δυο αντίπαλοι είχαν τις καλές τους στιγμές, σε ένα δυνατό παιχνίδι που είχε διαφορετικές όψεις στα δυο του ημίχρονα και με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο πρώτο μέρος αλλά παρόλα αυτά να δέχονται πρώτοι αυτοί γκολ απο την 25η Μαρτίου.

Στην επανάληψη ο Αετός μπορεί να κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, ιδιαίτερα μετά το γκολ του Ιωάννου που έφερε το παιχνίδι στα ίσια.


Ο Κουκουστρίκας μπήκε σαν αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο όταν βγήκε λόγω τραυματισμού ο βασικός τερματοφύλακας του Αετού Πατρής και πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις κρατώντας το 1-1 και δίνοντας ουσιαστικά τον βαθμό στην ομάδα του ενώ στάθηκε και τυχερός σε κάποια "τελειώματα" των γηπεδούχων.

Σε γενικές γραμμές οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου της 25ης Μαρτίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είδαν δυο πολύ καλές και δυνατές ομάδες να αγωνίζονται, δείχνοντας ότι ο ρόλος τους φέτος θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστικός.

 Ο Μαλιώρας στο 38΄έκανε το 1-0 με δυνατό μονοκόμματο πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή μετά απο πολύ καλή σέντρα του Τάσο απο δεξιά και προσωρινό διώξιμο του Λυκόπουλου.

Το 1-1 έγινε με δυνατή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ιωάννου στο 59΄μετά απο ωραία σέντρα του Νταμπαλάκη απο δεξιά.


Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης, με βοηθούς τους Βρούζο και Παπαδόπουλο

25η Μαρτίου (Νίκος Τσακαλίδης): Γκεβρέκης, Συρόπουλος (65΄Γιουκάν), Τάσο, Ξενόπουλος, Τασίδης, Μουρατίδης, Χασάπης (83΄Ζούντσας), Παπαδόπουλος, Καλαϊτζής (57΄Βαρμάζης), Μαλιώρας (85΄Σαριγιαννίδης), Τσιντώτας

Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Πατρής (13 λ.τ. Κουκουστρίκας), Καραγκούνης, Βασιουρής, Φωτόπουλος, Λυκόπουλος (57΄Δουλαλάς), Ιωάννου, Μπαμπατζιάνης, Νταμπαλάκης (85΄Πότσι), Σκούφας, Δημητρίου, Γκολέμας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου