Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ακαδημία Π.Π.Π. - Βατανιακός 2-4 Ματσάρα και πέρασμα πρωτιάς του Βατανιακού

Ο Βατανιακός πήρε μεγάλο τρίποντο στην έδρα της Ακαδημίας, δείχνοντας απο την αρχή του πρωταθλήματος ότι έχει στόχο την πρωτιά και θα την διεκδικήσει με αξιώσεις μέχρι το τέλος.
Το επιβλητικό 2-4 απέναντι σε μια παραδοσιακά ισχυρή ομάδα της κατηγορίας και μάλιστα εκτός έδρας, παρουσιάζει την δυναμική της ομάδας του Γιώργου Ποτουρίδη.

Απο την άλλη η Ακαδημία του Δημήτρη Μιχωλού σίγουρα έχει να δείξει πολλά ακόμη στη συνέχεια και δε θα πρέπει να την υποτιμήσει κανείς, γιατί είναι γνωστό πως οι νότιοι δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό αφού τελειώσουν οι καλοκαιρινές επιχειρήσεις να λειτουργούν στην περιοχή τους.

Ο Ανδρονικίδης άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ πετυχαίνοντας το 0-1 στο 3΄και ο Τσαγκαράκης έδωσε διαφορά δυο τερμάτων στον Βατανιακό, όταν πέτυχε το 0-2 στο 7΄.
Στο 8΄ο Ταντής μείωσε σε 1-2 και στο 9΄ο Τσικαδέρης έκανε το 1-3 κρατώντας δυο γκολ μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 65΄ο Ανδρονικίδης "χτύπησε" ξανά και έφερε πολύ κοντά στη νίκη την ομάδα του με το σκορ να γίνεται 1-4.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 76΄ο Φαρμάκας.

Διαιτητής ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βρούζο και Κουτσικανίδη

Ακαδημία Π.Π.Π. (Δημήτρης Μιχωλός): Ευθυμιάδης, Παυλίδης, Αργάνας, Μιχωλός, Κύριλλος, Παγωνίδης (46΄Παυλίδης Α.), Χατζηλαδάς (75΄Χρηστάκης), Κατέλας Λ., Ταντής, Φαρμάκας, Κατέλας Ν.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Βασιλειάδης, Ραπτόπουλος, Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσιώμης, Τσικαδέρης (63΄ Καμπερίδης), Τσαγκαράκης, Ανδρονικίδης (90΄Κιλ), Ποτουρίδης (85΄Λάιος), Μυρτολάρι (70΄Μότσιας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου