Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΑΣ Σβορώνου - Μύτικας Λεπτοκαρυάς 2-1 Με το δεξί στην πρεμιέρα ο ΓΑΣ

Είχε τρεξίματα και διάθεση απο τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων το παιχνίδι του Σβορώνου, με τον ΓΑΣ να είναι τελικά ο νικητής και να παίρνει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι του Μύτικα Λεπτοκαρυάς έβγαλαν αντίδραση μετά το εις βάρος τους 2-0, κατάφεραν να μειώσουν, χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν έστω τον βαθμό στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία των φετινών αναμετρήσεων.

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ο Δελαβερίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του στο 58, δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Εκεί η ομάδα του Νίκου Τσιτσιλίκα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα να μειώσει σε 2-1 με τον Χούτα, μετά απο έξυπνη εκτέλεση φάουλ και απο το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος άν και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ και έμεινε έτσι το σκορ που έδωσε το τρίποντο στους κιτρινόμαυρους του Γιώργου Μπεκιάρη.
Την πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασαν όμως με τον Σεράφογλου οι γηπεδούχοι 5 λεπτά πριν το τέλος, όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής σούταρε ψηλά απο πολύ καλή θέση για να σκοράρει, δε μπόρεσε όμως να κάνει το 3-1.

Διαιτητής ο Διακουμάκος με βοηθούς την κ. Φωτιάδου και τον Στύλο.

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιώργος Μπεκιάρης): Κουτλουμπάσης, Φορτομάρης, Κουκάρας (79΄Μπαλαούρας), Βούλγαρης, Ασλανίδης, Ζώβληκας, Γουλιόπουλος (57΄Λαδένης - 90΄Πανάγος), Ελισιάδης, Μπέλπας, Δελαβερίδης (76΄Σαράφογλου), Χατζηθεοδωρίδης

Μύτικας Λεπτοκαρυάς (Νίκος Τσιτσιλίκας): Τσαρούχας, Κάκαλος, Κουράτι, Σιαμήτρας, Μπατζέλας (38΄λ.τ. Παπαδόπουλος), Μαλλάς (52΄Χέδας Ε.), Κατσαρός, Σάλτας, Χούτας, Ζηνέλης, Τζόβας (52΄Τσαρούχας Σ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου