Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Άρης Κοκκινοπλιτών - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-3 Έβαλε πλώρη για την κορυφή το Ν. Κεραμίδι

Τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να ξεκαθαρίσει στους αντιπάλους του ο Εθνικός  Ν. Κεραμιδίου, ο οποίος πέρασε νικηφόρα απο το Β΄ΔΑΚ κερδίζοντας με σκορ 0-3 τον γηπεδούχο Άρη Κοκκινοπλιτών.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα ξεκίνησε με το δεξί τον φετινό μαραθώνιο και συνεχίζει προσηλωμένη στον στόχο της ανόδου. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σκέντου ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.



Το σκορ άνοιξε στο 13΄ο Νίκος Κυπαρίσσης και στο 60΄ο έμπειρος Παππάς πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 73΄ο επίσης πολύπειρος Μητράκας.

Διαιτητής ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς την κ. Τσικλητάρη Βασιλεία και τον Σαλτσίδη

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος) : Καλαϊτζής, Ατανάσοφ, Τσέτσιλας, Σόβα, Σταματέλος, Μοσχολούρης, Μπαλαούρας (65΄Τσιώμης), Τοπάλης (65΄Σαμαράς), Ντιαγέ, Τσιαμπέρας (71΄Παπαδόπουλος), Ζιάκας (65΄Ασλανίδης)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σωτήρης Ζιώγας) : Σακελλαρίδης, Τσιτλακίδης, Τριανταφύλλου, Χαλκίδης (51΄Μητράκας), Παππάς, Κόλα, Σαββίδης (78΄Δήμος), Καταχιώτης (70΄Χατζηδίμπας), Κυπαρίσσης, Κουσουρής (78΄Κατσάρας), Γιαζιτζόγλου Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου