Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Μύτικας Λεπτοκαρυάς - Ακαδημία Π.Π.Π. 0-2 Δίκαια το τρίποντο στην ομάδα του Δ. Μιχωλού

Ήταν καλύτερη η Ακαδημία στο ντέρμπι της Λεπτοκαρυάς και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στον Μύτικα του Νίκου Τσιτσιλίκα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του το παιχνίδι, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να πάρουν κάτι απο αυτή την αναμέτρηση.
Η ομάδα του Δημήτρη Μιχωλού ήταν πιο έτοιμη και φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, ενώ έπεσαν επάνω και σε έναν φανταστικό Τσαρούχα που πραγματοποίησε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.



Συγκλονιστικός ο Σιαμήτρας, πραγματικός αρχηγός, προσπάθησε περισσότερο απο όλους, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει και φέτος έναν απο τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί φέτος η ομάδα του.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον Ταντή, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας έδωσε με τα δυο προσωπικά του τέρματα τη νίκη στην ομάδα του.
Το 0-1 έγινε στο 12΄ όταν μετά απο όμορφη πάσα του Χατζηλαδά ο Ταντής έβαλε με δυνατό διαγώνιο σουτ την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί υπήρχε πεσμένος παίκτης στην φάση που κέρδισε ο Χατζηλαδάς την μπάλα και οι παίκτες της Ακαδημίας δεν έβγαλαν την μπάλα έξω.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε απο τον ίδιο παίκτη στο 81΄, όταν και πάλι ο Χατζηλαδάς πέρασε ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή του Τσαρούχα και ο Ταντής δεν αστόχησε απο κοντά, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ και "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.



Μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι ο Μύτικας έχασε στο 83΄όταν σε σέντρα του Χούτα ο Ζηνέλης έπιασε δυνατή γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να βρίσκει στον Ευθυμιάδη, με τους αμυντικούς της Ακαδημίας να απομακρύνουν την τελευταία στιγμή.

Διαιτητής ήταν ο Πρασεισόπουλος με βοηθούς την κ. Τσικλητάρη Β. και τον Κυριακού

Μύτικας Λεπτοκαρυάς (Νίκος Τσιτσιλίκας): Τσαρούχας Αλ., Γεροθανάσης (81΄Χεδας Δ.), Κουράτι, Σιαμήτρας, Κάκαλος, Μπατζέλας, Χούτας, Σάλτας, Χεδας Δ. (80΄Μακρίδης), Ζηνέλης, Τζόβας (46΄Τσαρούχας Σ.)

Ακαδημία Π.Π.Π. (Δημήτρης Μιχωλός): Ευθυμιάδης, Παυλίδης Γ., Παυλίδης Α.(89΄Στούμπος), Αργανας, Μιχωλός, Παγωνίδης,(65 Σταικούρας) Χατζηλαδάς, Κατέλας Δ., Ταντής, Φαρμάκας (90΄Κουρτσελίδης), Κατέλας Ν. (90΄Κύριλλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου