Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

O Bασίλης Λιόλιος (Δίας Δίου), ο Αιγινιακός, ο ΟΦΗ, η Νίκη Αγκαθιάς & η Τσεχία! HD video

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)
O πολύπειρος Βασίλης Λιόλιος "βουτάει" στο υποσυνείδητο του μυαλού του και κάνει ένα ποδοσφαιρικό flash back -εν είδει brainstorming-, αναδεικνύοντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές, μετά από 187 συμμετοχές στις επαγγελματικές εθνικές κατηγορίες.

Τα έξι χρόνια στον Αιγινιακό, ο προσωπικός "Γολγοθάς" και τα... δέκα χρόνια της περιπέτειας, απόρροια του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ -από την καταδικαστική απόφαση, στην ομόφωνη αθωωτική-, οδηγούν σε μια εξομολόγηση καρδιάς, μέχρι τη λύτρωση, για κάτι που δε θα επιθυμούσαμε να συμβεί ποτέ και σε κανέναν.

Επιπρόσθετα, η μετάβαση από το Α' τοπικό... στην Γ' εθνική, το "πείραμα" της Νίκης Αγκαθιάς και η πιθανότητα να βρεθεί αντίπαλός της, το πέρασμα από την Τσεχία, ο Πιερικός, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες, η Superleague, οι συναισθηματικές αποφάσεις, οι φιλίες στο ποδόσφαιρο, η προπονητική, το "βρώμικο παιχνίδι" των αμυντικών, o προπονητής Tάσος Ιωαννίδης, σε σχήμα κύκλου, από την αρχή μέχρι το Δία, ο Σάκης Τσιώλης και ο Γιώτης Σταματόπουλος, ο Νίκος Ζούρκος... στον Δία Δίου, τα "παιδιά των προπονητών" και τόσα άλλα, μικρά και σημαντικά, συνθέτουν το παζλ μιας αληθινής και ουχί αληθοφανούς συνέντευξης-σταθμού ενός ποδοσφαιριστή, με τόσο διακριτές τις διακυμάνσεις της ζωής και των επιλογών στο πέρασμα του χρόνου, που αξίζει να δείτε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου