Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωσε Βλάση Ανδρικόπουλο η Επισκοπή - "Ζητούμενο να βγούμε κατηγορία" λέει ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής

Την απόκτηση του Βλάση Ανδρικόπουλου ανακοίνωσε η Επισκοπή.
Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον πρωταθλητή της Football League ΝΠΣ Βόλο.
Εκτός από κεντρικό αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Βλάσης Ανδρικόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα. Ο 20χρονος αμυντικός ήρθε στο Ρέθυμνο και από αύριο θα μπει κι αυτός κανονικά (Δευτέρα 5/8) στην προετοιμασία της ομάδας μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βλάση Ανδρικόπουλο. Ο Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκη στις 26 Απριλίου 1999 και έχει ύψος 1.83μ.. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ-χαφ. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στην ΠΑΕ Ποντίων.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης ως τον Ιανουάριο (2017). Επόμενη ομάδα του ήταν η Πύδνα Κίτρους όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2018. Από εκεί πήρε μεταγραφή στον Αιγινιακό όπου παρέμεινε για έναν χρόνο (Ιανουάριος 2019). Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Βόλου.

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Β. Ανδρικόπουλος: «Να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος»

Ο νεαρός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Επισκοπής ανέφερε: «Έρχομαι για να προσφέρω και ‘γω προκειμένου να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Ζητούμενο είναι να βγούμε κατηγορία. Η Επισκοπή είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και το ίδιο θέλουμε να πράξουμε και φέτος. Πάνω απ’ όλα όμως, προέχει να υπάρχει υγεία σε όλους μας».
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου