Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωσε τους αδερφούς Νίκο και Αποστόλη Καλαϊτζίδη ο Ρήγας Φεραίος της Μαγνησίας!

Ο Φώτης Καλόγηρος βρέθηκε σήμερα στην Κατερίνη για να "κλείσει" τις μεταγραφές
Διπλό "χτύπημα" εκ Πιερίας για Ρήγα
Τα αδέρφια, Νίκος και Αποστόλης Καλαϊτζίδης θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των Κυανόλευκων τη νέα σεζόν

Η ανακοίνωση του Ρήγα για τους παίκτες που θα βρίσκονται λόγω σπουδών στη Μαγνησία και για αυτό συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων:
Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ΄΄ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, να ηγηθούν με πολλές αξιώσεις και σπουδαίες βλέψεις στο εγχείρημα της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν, όπου ο ‘’ΡΗΓΑΣ’’ θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το εισιτήριο της επανόδου στην Γ’ Εθνική!
Κάτω από αυτό το πρίσμα, σε δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες προχώρησε η διοίκησή μας. Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδα μας θα ανήκουν από τη νέα σεζόν τα αδέρφια Νίκος και Αποστόλης Καλαϊτζίδης από την Κατερίνη.

Ο Νίκος Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στις 23/2/1999 και παίζει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Αποστόλης Καλαΐτζίδης γεννήθηκε στις 14/9/2000 και είναι τερματοφύλακας. Τα δύο αδέλφια, έχοντας βασική θέση στην 11κάδα, αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ομάδα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που διεκδίκησε ως το τέλος την άνοδο στη Γ' Εθνική.
Τόσο ο Νίκος, όσο και ο Αποστόλης Καλαϊτζίδης έχουν παίξει στις μικτές της ΕΠΣ Πιερίας και θεωρούνται μεγάλα ταλέντα.

Εμείς τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΄΄ΡΗΓΑ΄΄ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!.
Πηγή: mousikovagoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου