Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Δίας Δίου - Πιερικός αύριο σε φιλική αναμέτρηση

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αύριο στο δημοτικό στάδιο του Δίου, με τον τοπικό και νεοφώτιστο στη Γ΄Εθνική Δία να αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο φέτος Πιερικό.

Τάσος Ιωννίδης και Αποστόλης Στύλος θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών τους στην αυριανή αναμέτρηση, παίρνοντας χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και έναν περίπου μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Δίας που θα εκπροσωπήσει την Πιερία στην Γ΄Εθνική έχοντας "συνταξιδιώτες" στον όμιλο τον αυριανό του αντίπαλο και την ΑΕ Καρίτσας, έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την περίοδο των μεταγραφών, προσθέτοντας στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στα επαγγελματικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Το παιχνίδι του Δίου αποτελεί ένα αξιόπιστο φιλικό για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά φέτος κι απο κομπάρσος τα τελευταία χρόνια, θέλει να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή, κερδίζοντας την άνοδο στην Football League.

Αναμένεται το παιχνίδι να παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι οι οποίοι θα θέλουν να δουν τόσο τον ιστορικότερο σύλλογο της Πιερίας που παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα ισχυρός, όσο και τον τοπικό Δία που θα κάνει σίγουρα πολλές ζημίες στο φετινό πρωτάθλημα, σε αντιπάλους που πιθανώς δε θα αξιολογήσουν σωστά ή δε θα σεβαστούν την δυναμική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου