Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Επιστρέφει σήμερα στην Κατερίνη ο Πιερικός

Ολοκλήρωσε ένα απο τα βασικά στάδια της προετοιμασίας του ο Πιερικός και επιστρέφει σήμερα στην βάση του στην Κατερίνη.

Η ομάδα της Πιερίας παρέμεινε για μια εβδομάδα στον Βώλακα της Δράμας πραγματοποιώντας ένα απο τα σημαντικά κομμάτια της προετοιμασίας της που περιελάμβανε πολλά τρεξίματα και δύναμη τις πρωινές προπονήσεις, ενώ το απόγευμα ακολουθούσε το "χτίσιμο" με ασκήσεις και παιχνίδια τακτικής, μέσα απο την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο της περιοχής.


Το χθεσινό φιλικό με την Δόξα Βώλακα, ομάδα Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας, ολοκλήρωσε ουσιαστικά αυτή την προπονητική μονάδα προετοιμασίας για τους Κατερινιώτες, που επιστρέφουν σήμερα στην Κατερίνη για να συνεχίσουν το δύσκολο και επίπονο έργο τους επι ...Πιερικού εδάφους.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Πιερικός κέρδισε 1-0 την ομάδα της Δράμας στο χθεσινό φιλικό, με τον Αποστόλη Στύλο και τους συνεργάτες του να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους.
Σε μια εποχή που σίγουρα δε μπορούν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υπερβολικά πιασμένοι απο τις σκληρές, καθημερινές προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου