Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Η Nike έβαλε μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου για χάρη του Αντετοκούνμπο! (φωτο-βίντεο)

Δεν έχει τέλος -και γιατί να έχει άλλωστε- η τρέλα για τα όσα έχει καταφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς μετά τον τίτλο του MVP που κατέκτησε στο NBA, η Nike αποφάσισε να τον τιμήσει βάζοντας μία μπασκέτα στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο.


«Η μοίρα μπορεί να σε βοηθήσει στο ξεκίνημά σου. Τα όνειρα είναι όμως αυτά που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή», γράφει το μαρμάρινο ταμπλό της μπασκέτας τιμώντας την εντυπωσιακή πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που από τους δρόμους των Σεπολίων έφτασε να γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής μπάσκετ που ανακηρύχθηκε ποτέ MVP στο NBA.



Αυτό το εμβληματικό film και η μοναδική φωτογραφία, αποτυπώνουν την ιστορία ενός παιδιού που ονειρεύτηκε να παίξει στο NBA, έχτισε τις ικανότητές του στο μπάσκετ από το μηδέν και έμαθε να αγωνίζεται μέρα με τη μέρα, καθοδηγούμενος από τις αξίες που τον καθόρισαν: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, το πάθος να διεκδικεί τα όνειρα του δίχως να εγκαταλείπει και την αγάπη για την οικογένεια. Προφανώς μόνο εύκολη δεν ήταν η διαδικασία των γυρισμάτων και της φωτογράφισης της μπασκέτας του… Θεού Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή: www.omorfhzwh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου