Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Μεγαλειώδη συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής - Ενθουσιώδης υποδοχή του Σπύρου Κουλκουδίνα στον Κολινδρό

Έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία στον τόπο καταγωγής του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας με μεγαλειώδη συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής
Ενθουσιώδης  υποδοχή του Σπύρου Κουλκουδίνα στον Κολινδρό

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Κολινδρού στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Κουλκουδίνα, που επέλεξε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία στον τόπο καταγωγής του.


Φορτισμένος συγκινησιακά, απευθύνθηκε στους κατοίκους του Κολινδρού ευχαριστώντας τους, για την εντυπωσιακή υποδοχή: « Ήθελα να κλείσω την προεκλογική μου πορεία στον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μου και ο παππούς μου. Ήθελα να βρεθώ εδώ, στον ιστορικό Κολινδρό για να μεταφέρω την αισιοδοξία και τα ελπιδοφόρα μηνύματα που φτάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας».


Ο Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας του πως «η ψήφος μας στις εκλογές δεν είναι απλά η επιλογή μιας νέας κυβέρνησης. Είναι επιλογή για τις επόμενες γενιές». Έκανε εκτενή αναφορά στη Βόρεια Πιερία, τονίζοντας πως  δικό του μέλημα είναι να δώσει προτεραιότητα στα προβλήματα της περιοχής. «Κι αυτό δεν είναι μια εύκολη προεκλογική δέσμευση από την πλευρά μου.  Αυτή είναι μια δέσμευση σε δικούς μου ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι η βόρεια Πιερία δεν είχε τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάστηκε ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης. Τα προβλήματα έχουν λύσεις, όταν οι άνθρωποι αγωνίζονται να τις βρουν. Κι αυτό θα το κάνουμε μαζί». 


Γνωστοποίησε μάλιστα πως προτίθεται να λειτουργήσει πολιτικό γραφείο και στη βόρεια Πιερία με έδρα τον ιστορικό Κολινδρό.
Κλείνοντας ο Σπύρος Κουλκουδίνας και απευθυνόμενους στους πολίτες που θα βρεθούν στις κάλπες την προσεχή Κυριακή είπε: «Είμαι αποφασισμένος να μη το βάλω κάτω, να δώσω τη δική μου μάχη για την πατρίδα και την Πιερία μας.
Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δώσω τη μάχη της γενιάς μου.  Σας ζητώ να είμαι η νέα σας επιλογή! Σας ζητώ να βάλετε  τη Γενιά μας μπροστά, να της δώσετε την ευκαιρία που δικαιούται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου