Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Γιατί Κίνημα Αλλαγής; Γιατί Γιώργο Τριανταφύλλου;

Λίγες μέρες πριν τη Κυριακή που οι πολίτες της Πιερίας θα επιλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Ελληνική Βουλή κι ο Γιώργος Τριανταφύλλου δεν σταματά να «οργώνει» την Πιερία. Συναντά νέους, επαγγελματίες, εργαζόμενους, αγρότες, αγαπητούς ανθρώπους τρίτης ηλικίας και μ’ όλους συζητά την δική του πρόταση για την Πιερία.

Το πρώτο ερώτημα που απαντά είναι γιατί τώρα Κίνημα Αλλαγής.
Διότι είναι η δημοκρατική παράταση των μεγάλων αλλαγών στη χώρα. Είναι αυτή η πολιτική δύναμη που δεν δίστασε να «βάλει πλάτη» όταν άλλοι κατρακύλησαν τη χώρα στην κρίση και δέκα χρόνια μετά δεν έχουν καν το θάρρος να το παραδεχτούν! Το Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται τη χώρα και την ελληνική κοινωνία με υπευθυνότητα και γνήσιο πατριωτικό καθήκον δημιουργώντας το όραμα για το αύριο, είτε είναι στην κυβέρνηση είτε είναι στην αντιπολίτευση 


Στο ερώτημα γιατί Γιώργο Τριανταφύλλου
Διότι ανήκοντας στο δημοκρατικό χώρο της Κεντροαριστεράς με αρχές και αξίες που πάνε την Ελλάδα μπροστά είναι από τις νέες υγιείς δυνάμεις που μπαίνουν στην πολιτική με αίσθηση καθήκοντος, προσφοράς και δημιουργικής δράσης. Ανήκει στη νέα γενιά που παλεύει να σταθεί όρθια, που ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο, που δηλώνει ενεργητικό «παρών».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου