Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Απίστευτη καταγγελία: Λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης «μάγκωσε» στις πόρτες & έσερνε καρότσι! – Το παιδί έπεσε στην άσφαλτο!

Μια απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία, εφόσον ισχύει, χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση από τους υπεύθυνους.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε μέσω ανάρτησης στην ομάδα ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ) στο Facebook. Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Τρίτη 2 Ιουλίου σε λεωφορείο της γραμμής Κατερίνη – Παραλία, με την καταγγέλλουσα να κάνει λόγο για έναν πολύ κακότροπο οδηγό, ο οποίος συμπεριφερόταν με απαράδεκτο τρόπο σε επιβάτες.

Το αποκορύφωμα ωστόσο ήταν όταν έκλεισαν οι πόρτες του λεωφορείου χωρίς ζευγάρι τουριστών να προλάβει να κατεβάσει το καροτσάκι με το παιδί του. Το αποτέλεσμα ήταν οι πόρτες να «μαγκώσουν» το καρότσι, το παιδί να πέσει στην άσφαλτο και το λεωφορείο να σέρνει για λίγα μέτρα το καρότσι.

 Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς γράφει η ανάρτηση:

Τρίτη 02/07/2019 Θα ήθελα αν επιτρέπεται να αναφέρω ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Τρίτη σε λεωφορείο γραμμή Κατερίνη-παραλία Κατερίνης λίγο μετά της 10 φθάνοντας στο Σκλαβενίτης ο οδηγός δεν άνοιξε της πόρτες στη μέση και μια ηλικιωμένη κυρία με πράγματα ήρθε μπροστά να του πει να ανοίξει της πόρτες,ο οδηγός παραπονέθηκε έντονα, άνοιξε της πόρτες και μόλις έφθασε η γιαγιά να ανέβει της έκλεισε της πόρτες στα μούτρα και ξεκίνησε το λεωφορείο βρίζοντας » αεί στο διάολο που θα περιμένω και εσένα να ανέβεις». 10:30 περίπου φθάνοντας στο λιδλ ,ο οδηγός χωρίς να κοιτάξει καθρέπτες έκλεισε της πόρτες και ξεκίνησε το λεωφορείο σέρνοντας καρότσι που τουρίστες γονείς δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει κάτω στην άσφαλτο.Μετα από λίγα μέτρα και έντονη διαμαρτυρία των επιβατών σταμάτησε και ανοιξε της πόρτες.Ο μπαμπάς με το παιδί αγκαλιά ήρθε μπροστά και φοναζε,το παιδί ουρλιάζε.Ελληνες επιβάτες κάνανε παρατήρηση και παράπονα στον οδηγό αλλά εκείνος ατάραχος το μόνο που έκανε ήταν να βρίζει » ηλίθιοι τουρίστες,εσάς θα περιμένω να κατεβάσετε μια ώρα το καρότσι» Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο,αυτός δεν είναι οδηγός, δημόσιος κίνδυνος είναι.Για όλους μας

Πηγή: odelalis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου