Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η "πρώτη" του Πιερικού - Το φετινό τεχνικό και ιατρικό τιμ της Κατερινιώτικης ομάδας (φωτο)

Ξεκίνησε χθές στα βοηθητικά του Α΄ΔΑΚ η προετοιμασία του Πιερικού, για τη φετινή προσπάθεια που θα γίνει ώστε να επιστρέψει η ομάδα της Κατερίνης στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Περίπου 20 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση, η οποία περιελάμβανε τρεξίματα σε χαλαρό ρυθμό, αγωνιστικά παιχνιδάκια και γενικότερα ενα πρόγραμμα προσαρμογής σε αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Το πρωί ένα γκρούπ ποδοσφαιριστών ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να περάσει τα εργομετρικά, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα με ένα δεύτερο γκρούπ κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να περάσουν όλοι απο τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Το φετινό τεχνικό τιμ περιλαμβάνει τον Αποστόλη Στύλο προπονητή, τον Ηλία Αδαμόπουλο γυμναστή και τον Σάββα Ταταρίδη προπονητή τερματοφυλάκων με τον Σάκη Κωτσιόπουλο να αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
Το ιατρικό τιμ πλαισιώνουν ο μασέρ Γιώργος Αγιαννίτης, ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Χοντολίδης και ο ορθοπεδικός Δημήτρης Παγωνίδης. Τέλος την φροντίδα των αποδυτηρίων θα έχει ο Μιχάλης Βασιλειάδης.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου