Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Πήρε Γουναρίδη ο Πιερικός! Φοβερό δίδυμο με Παπατολίκα

Δυο έτοιμους πολύ καλούς τερματοφύλακες έχει πλέον στο ρόστερ του ο Πιερικός και οι δυο νεαροί που ετοιμάζονται έχουν πολλά να κερδίσουν απο την παρουσία τους.
Παπατολίκας και Γουναρίδης αποτελούν ίσως το καλύτερο δίδυμο στην κατηγορία, με τους νεαρούς και ταλαντούχους Μπαλάφα και Αλεξιάδη να έχουν δυο πρότυπα δίπλα τους ώστε να δουλέψουν μαζί και να φτάσουν πολύ ψηλά στο μέλλον!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού 29χρονου  υψηλόσωμου τερματοφύλακα (1,91μ.) από την Θεσσαλονίκη Στέφανο Γουναρίδη.Η προσθήκη του εξαιρετικού τερματοφύλακα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.
Ο τερματοφύλακας Στέφανος Γουναρίδης έχει πλούσιες εμπειρίες καθώς αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της FootballLeague ΠΑΕ ΑΡΗ , SuperLeague ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ με τελευταίο σταθμό την ομάδα του  ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ. 

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.
                                         Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου