Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Γιώργος Τριανταφύλλου: Τι θέλουμε για την Πιερία μας;

Συνηθίζεται στις προεκλογικές περιόδους κόμματα και υποψήφιοι να υπόσχονται υπέρμετρα, να προτείνουν για τον τόπο μας, την Πιερία μας, όλα τα καλά!

Δυστυχώς μέχρι τώρα από όλα όσα υποσχέθηκαν και πρότειναν σε προηγούμενους προεκλογικούς λόγους, τίποτα ή ελάχιστα έχουν υλοποιηθεί. Κι η Πιερία που όλοι ομολογούν πως είναι ευλογημένος τόπος, πως έχει τα πάντα και μπορεί να γίνει νομός πρότυπο, μένει χρόνια τώρα στα ίδια καθημερινά προβλήματα.

Οι άνθρωποι της Πιερίας από κάθε τομέα απασχόλησης και καθημερινής εργασίας αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα, παλεύουν για ένα εισόδημα που θα τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή!

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου δε συζητά με τη γενιά του, τους νέους της Πιερίας, για μεγάλα οράματα και μεγαλεπήβολα σχέδια για την Πιερία.
Συζητά και διεκδικεί με προτάσεις, πως οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όλοι οι άνθρωποι της Πιερίας μπορούν να έχουν ένα εισόδημα που θα τους επιτρέπει να σταθούν στα πόδια τους. Ο καθένας να μπορεί να παράγει έργο ή προϊόντα και να αμείβεται γι αυτό. Όταν καταφέρουμε τα αυτονόητα υπάρχει πεδίο λαμπρό να υλοποιήσουμε και τα μεγάλα οράματα για τον τόπο μας. Και έχει πολλές δυνατότητες η Πιερία αρκεί και οι άνθρωποι της Πιερίας να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει την ρεαλιστική πρόταση για να ορθοποδήσει η χώρα, ο τόπος μας.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου έμαθε στη ζωή του να αγωνίζεται και να κερδίζει με σκληρή και συνεχή δουλειά. Έχει την ψύχραιμη σκέψη και την νεανική ορμή.  Είναι η νέα γενιά που ζητά να της δοθεί η ευκαιρία να παλέψει για ένα καλύτερο σήμερα και να προετοιμάσει ένα αύριο όπως το ονειρεύεται!

Δώσε την ψήφο σου στον Γιώργο Τριανταφύλλου!

Εμπιστέψου το μέλλον σ αυτούς που τους ανήκει. Στη νέα γενιά!

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου δηλώνει «παρών» Δώστου την ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου