Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Αναστάσιου Παπαζήσημε το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ»

Αποδέκτης των ευχών και των συγχαρητηρίων του Δ.Σ. του συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» με αφορμή την τιμητική ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου Κατερίνης έως τις 31/08/2019 έγινε σήμερα στο Δημαρχείο, ο κος Αναστάσιος Παπαζήσης.

Η καταγωγή του Δημάρχου από τον Κοκκινοπλό, η θητεία του επί 6 χρόνια στον σύλλογο Κοκκινοπλιτών από τη θέση του προέδρου, η διαχρονικά άμεση και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και του Συλλόγου, καθώς καιμία σειρά θεμάτων που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου επισημάνθηκαν στη διάρκεια της επίσκεψης.

Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς και οι:Ιωάννης Τίγκας - μέλος, Άννα Παλάγκα - μέλος, Δήμητρα Φάκα - ταμίας.


Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τοδιοικητικό συμβούλιο, για τις δημιουργικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ., θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο. Παράλληλα, αναφορά έγινε και από τις δυο πλευρές στις ιδιαίτερα επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Κοκκινοπλίτες της Πιερίας.

«Ο Δήμος, αρωγός πάντα στην πολυποίκιλη δράση των πολιτιστικών φορέων του τόπου, ενισχύει τις πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό και την αυθεντική παράδοση. Σας ευχαριστώ με την ευκαιρία για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά σε μία σειρά από ζητήματα που ενδυναμώνουν τον πολιτισμό του τόπου μας», τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο Δ.Σ., ο Δήμαρχος Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου